Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Trzy czołgi, który kupić ?.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie tak myślałem też nad tym bo tylko 2k expa na Pz III/IV mi brakuje do VK3001H więc bym go sprzedał i kasa na IS'a i właśnie chyba tak zrobie.

Wypowiadajcie się, może zmienie zdanie :)

Opublikowano

Jeśli IS to drzewko które Ci odpowiada, to weź IS'a. Jeśli np. wolałbyś grać innym drzewkiem to je badaj. Ja aktualnie idę w IS'a - 7 i drzewko genialne.

Opublikowano

Aaa tam biore tego IS'a już... a dobrze się nim zarabia ( dobrze grałem KV-1S < Tak na oko to ok. 400 expa i 2 kille to był minimum, jak dobry team to nawet 4/5 killi i 1,5k expa bez 2x)

Opublikowano

VII tierami już nie zabardzo. Na początku będziesz na "-", ale potem po wymaksowaniu bd zarabiał sam na sb. Polecam Ci najpierw badać ten czołg tak:

działo 100mm D-10T > gąski > silnik > wieża > działo 122mm D-2-5T > Działo 122mm D-25.

Generalnie możesz zrobić tak jak jak, czyli grać ciągle z armatą 100mm. Polecam ją. ma większą penetrację i szybciej się ładuje niż 122mm. Obrażenia są mniejsze, ale za to mniej rykoszetuje, jak rzuci za wysoko.

Opublikowano

VII tierami już nie zabardzo. Na początku będziesz na "-", ale potem po wymaksowaniu bd zarabiał sam na sb. Polecam Ci najpierw badać ten czołg tak:

działo 100mm D-10T > gąski > silnik > wieża > działo 122mm D-2-5T > Działo 122mm D-25.

Generalnie możesz zrobić tak jak jak, czyli grać ciągle z armatą 100mm. Polecam ją. ma większą penetrację i szybciej się ładuje niż 122mm. Obrażenia są mniejsze, ale za to mniej rykoszetuje, jak rzuci za wysoko.

a po co 100mm?? no chyba ze ktos woli szybkostrzelnosc kosztem dmg.. starczy na początku zbadać wieże a potem dzialko 122mm d25t juz masz z kw-1s, jak nie udzwignie to gąski, potem dzialko 122mm d2-5t

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...