Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy! grac się nie da!

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam nowy komp i internet, wszystko jest pieknie jak wejde na wot i w garazu jestem tez cud miód malina, jak wybiorę bitwe to jak sie juz bitwa ładuje jest brak odpowiedzi i musze włączyć wota od nowa, potem w bitwie znowu pieknie a jak sie bitwa skonczy i ja w niej jestem to znowu mam brak odpowiedzi i znowu od nowa... wydaje mi sie, ze to przez to, ze rozdzielili serwer na 2 mniejsze?

mam windows 7 ultimate

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować, ja też miałem problemy po tej aktualizacji min. po teraźniejszej miałem ustawienia na full a miałem na niskich, wchodze na bitwe i co to k!$%# jest.

A po aktualizacji brytyjczyków zepsuł mi się wot całkowicie i reinstal pomógł.

Opublikowano

mozna wiedzieć jak? jak od nowa pobrać to jakoś czarno to widze... nie chce mi sie znowu 2h czekac. Właśnie zakupiłem premke na miesiąc, wiec szkoda, zeby sie to zmarnowało bo jak tak dalej mi sie robic będzie to odpuszcze sobie gre, bo po co mam sie meczyc.. własnie zobaczylem, ze nie wyłączyłem wi fi w telefonie, teraz wyłączyłem, może to przez to, zobaczę i napizse

Opublikowano

problem rozwiązany, własnie to była wina tego, że miałem odpalone wifi z rutera ;] do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...