Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azaron.pl [Dedyk]

Siekiera_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EscapeQ znam historie serwa i wiem czemu Tuor juz nie istnieje bo na nim gralem. Napisalem tylko to co mowil ten ziomek co jest GMem

sygnatura.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up

serwer super??? z krzesla spadlem!!!

Serwer to dno przez to jaka tam jest administracja zlodzieje kretacze cwaniaki i kretyni

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Czy jest tu Proboszcz, czy go nie ma, i tak nie zagram na tym "serwerze", nie lubię, jak ktoś kradnie czyjeś pomysły. Nie polecam ;)

Opublikowano

Oczywiście nie zagram bo to bylby 3 albo 4 serwer Z ProBoszczem a on słynie z uciekania, usuwania, kłamania, kradnięcia pieniędzy itp :> Na którym serwerze z jego udziałem bym nie grał padł max po tygodniu. Zdarzyło się nawet że za wykonaną robotę technikowi nie zapłacił ... Widać pliki zerżnięte z Tuora ;). Piszcie co chcecie możecie mnie hejtować i pisać że nie mam racji. Ale ja wiem swoje i ProBoszczowi nie można ufać leci on tylko na kase i jak już władujecie IS duże pieniądze zamknie serwer albo spierdoli z kasą .... Jest to złodziej i tyle. Wszyscy którzy grali na privach z jego udziałem wiedzą że to oszust i pewnie nie zagrają. Ostrzegam graczy ktorzy maja zamiar grać .

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

up wez skoncz pier... tylko ostraszasz innych a serwer jak najbardziej polecam.

No nic czekamy na clienta

nie wiesz co się nie wpier... zobaczysz po tygodniu serwer padnie i wtedy będziesz wiedział o co chodziło ciemnoto.

A ty istny weź sobie te %%% w [...] wsadź

ja stwierdzam fakty a ty mi %% wstawiasz ogarnij czeku i naucz się odróżniać spam

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Nie rozumiem Was, jedna osoba walnęła, że w IS pd'ki 500%, a nawet IS nie ma hahaha, padłem i tyle, NISMO obecnie tworzy IS i niczego takiego nie będzie na 100 %, a osoby spamiące proszę zgłaszać. W team nie ma żadnego proboszcza dalej sobie wierzcie w to powodzenia.

Link do Patchera :

http://azaron.pl/Autopatcher.7z

Opublikowano

Siekiera , nie chce hejtowac , ale za takie cos powinien byc perm , straszysz graczy niczym , gdy Probosza juz nie ma w teamie , i staraja stworzyc sie dobry serwer.

Nie chcesz to nie graj , ale nie obrazaj tak adminow jak i serwera.

Bedzie client czy tylko autopatcher ? Wkleic do pl'a czy jakiegos clienta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...