Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odwoładnie sie od bana do 2279r. po 3 miesiącach ?

Sprawiedliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem informacje o banie do 2279 roku za obelgi/wyzwiska (większość pewnie wie oco chodzi)

Ja tutaj z takim zapytaniem bo ostatnio usłyszałem jeśli to jest twój 1 Perm ban ( nie za RP) to po 3 miesiącach można się odwołać za jakąś jałmużno czy coś takiego .

Ktoś coś wie na ten temat więcej ? i tak spróbuje tylko jeszcze 2 miechy muszę poczekać :D

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Perm to perm... dostaniesz jedynkę z kartkówki, to idziesz do nauczyciela po 3 miesiącach i prosisz o "usunięcie" oceny ?

Opublikowano

Perm to perm... dostaniesz jedynkę z kartkówki, to idziesz do nauczyciela po 3 miesiącach i prosisz o "usunięcie" oceny ?

popłakałem się ze śmiechu jak to przeczytałem xD

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

To po części prawda i koledzy wyżej to zwykli spamerzy.

Możesz udowodnić, że poprawiłeś swoje zachowanie, możesz nawet ich błagać, jednakże po jakimś okresie kary odwołanie się od bana permanentnego jest możliwe.

Wystarczy napisać, nic nie szkodzi.

Opublikowano

Ja czytałem, że trzeba wbić 20 poziom bez jakiegokolwiek reporta (lub z kilka które nic nie znaczą) i wymyślić wierszyk, bądź rysunek dla RIotu.

Gdzieś tak przeczytałem, ale nie pamiętam już gdzie.

Jak dobrze pamiętam, trzeba było też dołączyć przeprosiny. Ale jak dostaniesz 2 możesz zapomnieć o koncie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To po części prawda i koledzy wyżej to zwykli spamerzy.

Możesz udowodnić, że poprawiłeś swoje zachowanie, możesz nawet ich błagać, jednakże po jakimś okresie kary odwołanie się od bana permanentnego jest możliwe.

Wystarczy napisać, nic nie szkodzi.

Czyli za bana ( RP) też można dostać po 3 miesiącach unbana rozumiem ?"bo przemyślałem swoje zachowanie i wiesz.. i juz tak 2 raz nie zrobie"

Skoro Riot traktue graczy, to niech traktuje ich równo, a nie ze ten jest jakiś uprzywilejowany, bo włożył 500 zł w lola

Ban to ban ludzie.... skoro niby dają unban za permy, to ciężko im dać unbana na 2tygodniowe zablokowane konto ?

A to na czesc bana Sprawiedliwego [*]

http://kotpianista.pl/

Opublikowano

Nie ma odwołań od bana ^^ twórz nowe account lub nie graj w grę JEDNEGO TROLLA MNIEJ BĘDZIE :)

Opublikowano

Nie ma odwołań od bana ^^ twórz nowe account lub nie graj w grę JEDNEGO TROLLA MNIEJ BĘDZIE :)

Jesli nie wiesz to nie pisz i zamknij morde

Jednego trolla mniej ? ja nigdy nie trolowalem tylko obrazalem takie cioty jak ty ktore specjalnie umieraly i pomagali przeciwnika wiec sie lepiej nie odzywaj

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Człowieku mam normalne statystki jak narazie na grach normalnych jaki i na rankedach wszystko mam na +

Obraziłeś mnie nie znając mojego poziomu zresztą twoje konto z 200 winami czy tam 300 jest gówno warte ^^

W poście wyżej nawet Ci nie najechałem na samoocenę ale teraz bo przez TAKIE CIOTY JAK TY GRA TRACI SENS WYZYWAJĄC PSUJESZ INNYM GRĘ

Może i nawet ja CI dałem reporta tylko dlatego że jesteś gównym flejmującym za to że ktoś zrobi COŚ ŹLE

Może pisałeś GG EASY GG WP GG BG DAT XIN DAT SHACO DAT KHARTUS DAT ASHE >.<

Rob nowe konto i nie pierdol konta nie odzyskasz i tyle RIOT PISAŁ że nie ma odwołań do banów zresztą jeśli dostałeś do 2200 którego tam to pewnie RP NABUGOWAŁĘŚ I TYLE :C

Opublikowano

Jednego trolla mniej ? ja nigdy nie trolowalem tylko obrazalem takie cioty jak ty ktore specjalnie umieraly i pomagali przeciwnika wiec sie lepiej nie odzywaj

I tą wypowiedzią udowodniłeś jakim jesteś idiotą i że, ten perm Ci się należy ;]

@Topic:

Pisz do supportu ale wątpię że to Ci coś pomoże.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

drzwi_kmt.jpg

^tu masz drzwi, a teraz wypierdalaj

JP7SYyZ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...