Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje gry dal 5 latki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, poszukuje gry dla 5 latki bez skakania i bez zadnych ludzikow ktore trzeba zabic czy tez bez zadnych przeszkod,

Chodzi mi o gre taka w ktorej trzeba przykladowo rozbijac jakies beczki zeby z nich wypadaly pieniazki czy cos w tym stylu

Gra oczywiscie na PC

Moze byc cos skomplikowane bo ona i tak to ogarnie xD

Opublikowano

Moj brat ma 5 lat w Shreku sie zakochal :) Sterowanie jest takie proste ze nawet 3 latek by umial w to grac :D Epoka Lodowcowa tez mu sie podobala ale trzeba bylo troszke mu pomagac ;D

?????

Opublikowano

Wlasnie szrek jej sie spodobal ale trzeba tam sakakac i ona tego nie potrafi i ja musze za nia to robic ;x

Mam gre Kajko i kokosz to na tej samej zasadzie jest co shrek, doszla do 3 poziomu i pozniej musialem ja wszystko robic bo bylo same skakanie

Opublikowano

A może stary crash bandicoot ? może się skacze ale 5 latka da rade w to grać bo mój kuzyn grał i dawał rade

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Polecam ci Kung Fu Panda ;) . Mój młodszy kuzyn oszalał ;) Proste sterowanie , rozwalanie beczek itd.

Też jeszcze : Bee Movie Game .To ten Film o pszczołach była taka bajka animowana .

Pokaż jej na początku co i jak i zakuma :D

Dodaje : Fruit Ninja na PC ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Owocowe bąbelki D:

zuma

Albo kup płatki nesquik i tam są płytki do gier :P

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Odpal jej mario (tylko 1 klawisz i spacja więc ogarnie) ;D lub czołgi nie ma nic lepszego dla dzieci ;d.

Opublikowano

nie dawaj dzieciom 5 letnim grać na kompie bo później będzie jak moja siostra cioteczna która jak nie chcę jej dać wejść na kompa to się skarży i beczy.

tak jest jak się uczy od małego kompa :>

Opublikowano

nie dawaj dzieciom 5 letnim grać na kompie bo później będzie jak moja siostra cioteczna która jak nie chcę jej dać wejść na kompa to się skarży i beczy.

Kolego, ja nauczylem tak siostre ze nie zawsze ma kompa, choc czesto siedzi na nim :D
U mnie nie ma takiego czegos jak placz ze chce kompa ;p
Opublikowano

W tym jest pół na pół prawdy , uczyć się musi uczyć bo kto teraz sobie da rade bez kompa ? To nie 2004 ze na dworze sie ciagle siedzialo z kazdym . Teraz kazdy siedzi w domu nic na to nie poradzisz . Moze troche przesadzam :D Ale w zime wiekszosc przed kompem siedzi .

?????

Opublikowano

Worms Reloaded.

Jak siostra ogarnie łormsy (moja 6 letnia gra aż miło) to możesz sobie z nią pograsz. Napewno też tam troszke pogracie

Opublikowano

Przeciez pisalem ze szukam jej zajecia a nie jej i mi, nie chce mi sie jej pilnowac :D

Nie bede puszczal dziecku napierdalanek bo od tego psychika sie ryje, po 2 to nie gra przeznaczona dla tego wieku ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...