Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 2013 pytanie o multiplayer

Kaaners14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Razem ze znajomymi chcemy właśnie pograć w tą grę, ale mamy piraty. Czy np jeżeli ja kupie oryginalną grę z oryginalnym kluczem i zrobię serwer to moi znajomi będą mogli wejść na ten serwer na pirackiej wersji gry ? Czy chodzi o to, że żeby zagrać to wszyscy muszą mieć oryginalną grę ? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej wszyscy musza mieć orginalną gdyż potrzebne jest koto na platformie gry.

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Istnieje opcja graniu na pirackim. Wejdz na Forum Symulatora Farmy . Na pewno znajdziesz taka opcje jak to zrobic , bo to troche grzebania w plikach.

Fear has the eyes of a child.

• 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a jak ja kupie farming simulator 2013 zainstaluje i podam cd-keya i bd mogł grać to mogę dać koledze   płyte

żeby zainstalował(on ma klucz bo kupił przez internet ) to bd działać czy musi kupić kupić gre z płytą????

PS:jak kupie dodatek taki jak Titanium to bd musiał kupić orginalną wersję farming simulator żeby grać przez neta czy nie ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...