Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do tworzenia rankingu.

karolpol33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym zrobić sobie prywatny ranking postaci. Ale nie znam dobrego programu do zrobienia go.

Jedyne na czym mi zależy ,to to żeby po wpisaniu swojej top100 ,można było łatwo zmieniać pozycję ich w tym rankingu.

Taka strzałka w dół i w górę(awans i spadek).

Będę bardzo wdzięczny, jeżeli nie wytłumaczyłem dostatnio o co mi chodzi to proszę pytać.

Pozdrawiam!

KEVLAT7.gif

Opublikowano

Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi, ale listę postaci możesz zrobić nawet w excelu, zmiana miejsca tam trudna nie jest. Opisz więcej czego dokładnie oczekujesz.

Opublikowano

Ok, ciężko to opisać - ale znów się postaram :D

Na przykład mam taki ranking:

1.Annie

2.Anivia

3.Alistar

4.Amumu

5.Ahri

I teraz chciałbym zrobić zmianę ,że jednak to Ahri powinna być wyżej od Amumu - i zamiast wpisywać ponownie,kombinować jakoś. Kliknąłbym jakiś przycisk ,który by ją przestawił na czwarte miejsce ,a Amumu automatycznie by spadł.

Kolejną rzeczą jest to ,że chce to zrobić na skalę 113championów ,jakich mamy obecnie.

KEVLAT7.gif

Opublikowano

20 minut programowania i masz ładną aplikację, 2 dni programowania i masz aplikację która automatycznie ustala ranking na podstawie twojej historii gier danymi postaciami.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Haha każdy może napisać, zaprogramuj sobie, a sam pewnie nie umie :x

co do tematu to nie ma takiego programu, musiałby Ci właśnie ktoś zaprogramować, ale to już nie ten dział.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...