Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić key do MW2.

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuje w miarę taniego klucza na Steam do gry Call of Duty MW2. Piszę tu, ponieważ słyszałem o różnych oszustwach właśnie na aukcjach z kluczami, dlatego szukam zaufanej aukcji lub sklepu internetowego, w którym kupię klucz Steam do tej gry w miarę tanio.

37496916.png

Opublikowano

Po co masz kupować przez allegro, gdzie co drugi to jakiś ruski klucz na tydzień. Kup w sklepie pudełkową wersje za niecałe 50 zł.

Opublikowano

http://www.keye.pl/games/product/id/4127/Call-of-Duty--Modern-Warfare-2-

Proszę, oferta najbardziej zaufanego sklepu internetowego w Polsce. Sam u nich się w klucze do gier zaopatruje.

http://klucze.inexus.pl/call-of-duty/modern-warfare-2

A tu druga oferta, i też z tej sieci sklepów jestem zadowolony.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to tylko keye.pl najbardziej zaufane i mam u nich rabat stałego klienta ;d

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Ja zawsze mam tylko zaufanie do sklepów stacjonarnych. Idź do empiku i kup sobie pudełkową wersję i możesz ją sobie na steamie zainstalować i tak bo CD-Key`a masz. Ale chociaż "MPC nie popiera piractwa" i tak polecam Ci to co napisał Damn., czyli pobranie pirackiej wersji FourDeltaOne ponieważ tam gra w chuj osób i nie będziesz miał problemów z grą no chyba że masz wolne łącze to będzie Ci się to długo pobierać i tyle ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...