Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gazety na serverze oraz wydawnicstwo książek

ozzi1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was. dziś leżąc w łóżku wpadłem na fajny pomysł dotyczący minecrafta. Mianowicie chodzi o książki.. Nie wiem czy jeszcze ktoś wprowadził takie coś ale może byście mnie na to wybrali jeżeli was zainteresuję

GRAJĄĆ Z KOLEGĄ NA SERVERZE OTRZYMAŁEM OD NIEGO TRYB CREATIVE I ZACZĄŁEM BAWIĆ SIĘ KSIĄŻKAMI I POTRAFIĘ ZROBIĆ TAK, ŻE NAPISZĘ KILKA KSIĄŻEK ZA 1 RAZEM LUB KOPIOWAĆ KSIĄŻKI WIEM ŻE PEWNIE WIELE OSÓB TAK POTRAFI.

DOSZEDŁEM DO TAKIEGO WNIOSKU ŻE MOŻNA SIĘ FAJNIE POBAWIĆ NA SERVERZE Z TYMI KSIĄŻKAMI MOŻNA BY STWORZYĆ WŁASNĄ GAZETĘ NA SERVERZE I NP CO TYDZIEŃ REALNY WYDAWAĆ KOLEJNE NUMERY. DO TEGO MOŻNA TEŻ ZA OPŁATĄ LUB JEŻELI KTOŚ NAPISZĘ CIEKAWĄ KSIĄŻKĘ WYDAĆ JĄ. ABY WIELE OSÓB MOGŁO JĄ POCZYTAĆ.

NIE WIELE TERAZ OSÓB CZYTA GAZETY LUB KSIĄŻKI ALE TO NAPRAWDĘ WYGLĄDA CIEKAWIE . ;) JA POTRAFIĘ WSZYSTKO ZROBIĆ WIĘC JEŻELI KOGOŚ TYM POMYSŁEM ZAINTERESOWAŁEM PROSZĘ NAPISAĆ W KOMENTARZU CO O TYM SĄDZICIE LUB JEŻELI KTOŚ POSIADA WŁASNY SERVER TO ZACHĘCAM DO SKORZYSTANIA Z POMYSŁU

Z PRZYJEMNOŚCIĄ BĘDĘ NA JAKIMŚ SERVERZE REDAKTOREM BO LUBIE SIĘ BAWIĆ W TAKIE RZECZY.

LECZ POTRZEBUJĘ

-WIĘKSZEJ DZIAŁECZKI

-TRYBU CREATIVE

-ZAUFANIA

PYTACIE CZEMU ZAUFANIA?

GDYŻ NIE JESTEM GÓWNIARZEM CO ZNISZCZY WAM SERVER LUB SPOWODUJE ŻE KAŻDY BĘDZIE MIAŁ PRO EQ NIE NIE ..... JA NIE ROZDAJE GRACZOM ITEMKÓW ORAZ INNYCH DUPERELI...

JA POPROSTU CHCIAŁBYM WYDAWAĆ GAZETY ,MAGAZYNY :)

W DODATKU Z CHĘCIĄ POMOGĘ BUDOWAĆ LUB WPROWADZAĆ NOWE ZASADY DO SERVERÓW

KONTAKT ZE MNĄ

gg 5296868

WWW.ask.fm/ozzi14

hamachi

sieć gazeta1998

hasło : gazeta

LUB

KOMENTARZ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...