Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przycisk Przypomnienie

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na taki pomysł aby stworzyć taki przycisk dla moderatorów, kidów itp "przypomnienie".

Będzie on polegał na takim czymś:
Moderator daje komuś 24h na np. dodanie skanu do jakiegoś pliku i naciska sobie na "ten przycisk" aby za 24h przypomniało mu o tym poście.

Czasami widzę posty gdzie moderator daje 24h na coś tam, które leżą po tygodniach czy dłużej.

Nie wiem ,czy coś takiego się da zrobić ale moim zdaniem przydało by się.

Regmannn

Opublikowano

Zapewne się da, ale to nie jest wedlug mnie potrzebne. Przecież pamiętanie o tym to jest obowiązek moderatora.

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ nie można kontrolować wszystkich tematów w których dało się czas na skan.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zapewne się da, ale to nie jest wedlug mnie potrzebne. Przecież pamiętanie o tym to jest obowiązek moderatora.

Ale moderatorzy nie są robotami, mogą zapomnień o czymś a taki Global Moderator co tego codziennie robi dziesiątki czy więcej to zdarzy mu się zapomnieć.

Regmannn

Opublikowano

Także jestem na tak. Wreszcie nie którzy dostaną % , bo przeważnie ich omija dana kara, gdyż komuś z teamu , zapomina się o tym.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Mają pamiętać o dziesiątkach takich przypadków dziennie, na raz? Tak, jestem za dodaniem takiego czegoś.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Trzy razy TAK.

Często gubię tematy w publikacjach serwerów, a to dobre ułatwienie ;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Wystarczy opcja Obserwuj, btw. napisanie czegoś takiego nie jest proste - jak dacie fundusze na napisanie takiego hooka to można podjąć się wykonania.

Nie.

Opublikowano

Wystarczy opcja Obserwuj, btw. napisanie czegoś takiego nie jest proste - jak dacie fundusze na napisanie takiego hooka to można podjąć się wykonania.

Nie.

Dokładnie, wystarczy dodać obserwacje tematu...

Opublikowano

Hmm. Może i opcja przydatna. Co prawda mało widzę osób, które nie dają scana(przynajmniej tak jest w moim dziale), lecz czasem nie można się doprosić o niego. Tak.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Myślę, że taka opcja byłaby ciekawa, ale nie warto obciążać forum tym, to znaczy takie coś najlepiej gdyby zaistniało w największych działach. A więc na tak.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

No to teraz szukamy programisty, który nam coś takiego napisze.

To jak na początek składka po 50 PLN?

Opublikowano

Jestem na tak napewno w teamie mpc znajda sie osoby które napiszą taki mały scripcik to kwestia Max 3/4h żeby zrobić profesjonalny kod .. Ja kiedyś robiłem cos podobnego ale sie często budował ale wtedy jeszcze bawilem sie z .js itp itd

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

To nie jest mały skrypt, jeśli w teamie mpc znajdą się osoby, które nieodpłatnie napiszą taki hook to życzę powodzenia w szukaniu takich talentów.

Opublikowano

Napisanie takiego hooka, nie byłoby zbyt proste. Poza tym nie potrzeba nam takich dodatków. Jeśli ktoś ma problemy z pamięcią może na własną rękę zainstalować sobie jakiś program z przypomnieniami.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...