Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Dostaniesz jedynie sam klucz, a co do ściągnięcia to zależy tylko od Twojego łącza. Mi osobiście wszystkie dodatki ściągnęły się w ok. 3h.

Opublikowano

"Battlefield 3™ Premium zawiera dodatki Powrót do Karkand, Walka w zwarciu, Siły pancerne, Dogrywka i Decydujące starcie...."

Dostajesz klucz i możesz pobierać bf3 wraz z dodatkami szybkość pobierania natomiast zależy tyko od twojego łącza.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Chodziło mi o rozmiar dodatków, a co do mojego łącza to i tak pewnie potrwa z osiem godzin, zresztą sami zobaczcie na ten szit:

2591632397.png

A co do premium, nie ma możliwości kupienia wszystkiego na płytach?

Opublikowano

nie ,nawet w pudełku premium znajduje się tylko kod bez płyty to samo w dodatkach, jedynie z płyty możesz zainstalować wersję podstawową

Opublikowano

ogólnie BF3 z premium zajmuje 35GB więc całość tyle będzie zajmować, więc raczej całość do ściągnięcia tyle będzie zajmować

Opublikowano

Orgin to jakby steam więc raczej kupujesz kod do premium , a co do wagi dodatków to na xboxie 360 ważą około 2 GB , to różnie czasami 1.75 , 1.50

mihcio15.png

Opublikowano

Ale mogę pobrać każdy dodatek oddzielnie czy wszystkie idą na raz?

Na originie każdy będzie ci się pobierał oddzielnie i może wybrać te które zainstalujesz itp.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Jeden dodatek ma średnio 3-4 GB, a prędkość pobierania już zależy od łącza. Można wybrać które dodatki mają być pobrana bo ściągają się oddzielnie.

Back to Karkand nie trzeba ściągać bo jest dodany do podstawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...