Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota2 Tutorial

JestemTwój

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

team może być trochę głupi i większość z was napiszę że jestem debilem że nie potrafię itd

ale mam mały problem

dostałem do kumpla keya ściągnąłem grę odpalam i tutaj jest problem z tutorialem

mam problem z przejściem Tutka robię to co te kreepy każą czyli iść za most i dalej ścieżką ale tu własnie mam problem

gdy chcę dalej iść mam zaporę przez którą nie można przejść może ktoś będzie wiedział jak to zrobić ??

Legenda
Opublikowano

Musisz czytać co karzą Ci robić. Masz last hitować to robisz to, karzą Ci kupić jakiś item robisz to, a czasem trzeba cofnąć się, ponieważ nie koniecznie trzeba iść do przodu. Poradnik jest zrobiony b. dobrze, działa sam go już przeszedłem, więc robisz błąd albo nie czytasz uważnie. Sprawdź czy nie musisz się cofnąć bo trzeba w całej rozgrywce około 3 racy wrócić do tyłu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@up jest zbugowany tutorial bo jak się przechodzi przez ten most creep gada że trzeba zaatakować PPM

a u mnie tego nie mówi a gdy biję tego creepa który śpi nie budzi się

Opublikowano

Raczej sam tego nie naprawisz.... Poczekajcie na update Doty ... To teraz trzeba robić Tut'a przed graniem? Bo jak wszedł to sobie odpaliłem i przeszedłem bez problemów.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...