Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko War-Z

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Mam pytanie co do spraw technicznych.Mam dosyc slaby komputer.Gralem w war-z na ustawieniach slow.W rozdzielczosci

1280 x 720

lagi byly odczuwalne

teraz zmienilem rozdzielczosc na 800 x 600 i chodzi mi bez lagow :O

lecz obraz troche rozmazany,sami zobaczcie,czy darade cos z tym zrobic ?

ie068n.jpg
Opublikowano

Taka rozdzielczość, nic z tym nie zrobisz...

Poza tym widzę, że masz 16,5 FPS... ty mówisz że ci gra chodzi bez lagów? :O Ja kiedy mam czasem spadek do 25FPS to nie mogę grać

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Można coś z tym zrobić , a mianowicie : kup monitor przystosowany do rozdzielczosci 800x600 wtedy nic nie bedzie rozmazane. Zmniejszająć rozdzielczość monitora do 800x600 lub mniejszej - kiedy zalecaną jest chociażby te HD 720P (w twoim przypadku 1280x720 czyli 720p) dostajemy takie efekty no bo wkońcu obraz musi być rozciągany/zwężany itd. no nie?

Opublikowano

Jeśli ci teraz chodzi bez lagów to oczywiste coś za coś, kup komputer epszy lub monitor.

Możesz się jeszcze pobawić z rodzielczościami i grafiką i sobie ustaw tak żeby nie było lagów ew. lekkie ale też ta rozdzielczość była taka by dało się grać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Najbardziej ci polecam komputer, za 2000 już kupisz sprzęt do grania na allegro. Poszukaj ;)

"Like nie Kosztuje.... A cieszy innych"

Ps. Prosze Administracje o zdjecie paru %. Z Gory bardzo dziekuje :)

Opublikowano

Najbardziej ci polecam komputer, za 2000 już kupisz sprzęt do grania na allegro. Poszukaj ;)

Broń boże na allegro . 8S wcisną mu shit... za dobre pieniądze

Jak by miał kupować pc-ta niech poda ile funduszy ma na nowego pieca a chłopaki z działu Komputery złorzą mu sensowny sprzęt.

Opublikowano

Ja też bym nie kupił na allegro. Ja mam osobiście komputer za 3000 zł Core I5 8GB ramu oraz GTX 660 więc warz chodzi na ultra bez problemu. Taki komputer najbardziej polecam. Nie jest to master ale zajebisty komputer :)

"Like nie Kosztuje.... A cieszy innych"

Ps. Prosze Administracje o zdjecie paru %. Z Gory bardzo dziekuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...