Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1 raz w Lola

krystian418

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC dzis chce zaczac gre w lola molbym dostaxl inka zeby cos sie w nauczyc? i czy moglbym sie dowiedziec jaki jest priv latwy czy cos prosze pomozcie ja chce serwa dla nowych

Opublikowano

Nie ma priv'a, graj na nordicu, tam są nooby ;d to najłatwiejszy serwer. Zaczynaj jakimiś łatwymi postaciami typu garen, darius.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Po 1. zarejestruj się na lolu i pobierz grę - http://signup.leagueoflegends.com/pl/

Po 2. przejdź grę z botami tam się wszystkiego nauczysz "trening bojowy" to się nazywa

Po 3. graj z botami do póki nie ogarniesz gry na tyle by móc być cywilizowanym graczem i nie psuć gry innym

Po 1. zarejestruj się na lolu i pobierz grę - http://signup.leagueoflegends.com/pl/

Po 2. przejdź grę z botami tam się wszystkiego nauczysz "trening bojowy" to się nazywa

Po 3. graj z botami do póki nie ogarniesz gry na tyle by móc być cywilizowanym graczem i nie psuć gry innym

jAK GREZ BOTAMI JAK... nierozumiem

Opublikowano

Nie odpowiadajcie mu... wyczuwam trolla.

@Top:

Jest taka opcja jak gra z botami i grasz w 5 osób przeciwko 5 botów.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@Top:

Trollem to jestes ty ja chgce zagrac w to 1` raz a wiec jestem w tej grze zielony :D

Za kazda dobra odpowiedz like

Opublikowano

Nie polecam botów, lepiej grać na normalu i lamić niż sie podniecac ze sie gra na botach. JA NIGDY NIE GRAŁEM NA BOTACH, jak zaczynalem to szedlem w gleboka wode, inaczej sie niczego nie nauczysz. Zagraj sobie samouczek na botach, zeby dostac kaske i lvl, ale na dluzsza mete nie graj na botach.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Siemka.

Z tego co widzę każdy tutaj się kaleczy z wytłumaczeniem ^^

1.Zarejestruj się w lolu.

2.Pobierz.

3. Wybierz Serwer "Nordic East" albo po polsku "północ wschód"

4. Kliknij przycisk Play/Graj

5.na samym dole przycisku Play zobaczysz "Battle Training" albo "trening bojowy"

6. Wybierz jedną z 3 postaci do gry. (garena polecam)

.

Jeżeli będziesz coś chciał , pisz śmiało na skype

kubusiekxd666

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie polecam botów, lepiej grać na normalu i lamić niż sie podniecac ze sie gra na botach. JA NIGDY NIE GRAŁEM NA BOTACH, jak zaczynalem to szedlem w gleboka wode, inaczej sie niczego nie nauczysz. Zagraj sobie samouczek na botach, zeby dostac kaske i lvl, ale na dluzsza mete nie graj na botach.

jak on jest naprawde taki zielony jak pisze to lepiej niech zagra na botach ja zaczynając gre w lola chociaż wiedziałem co to są boty

Opublikowano

SSa masz jak wróg z np. topa (góry) znika. Czyli obawiać się go można na midzie (środku) dlatego dajesz znak pisząc "ss" na chacie aby uniknąć walki 2vs1 na midzie.

gank jest to szybkie i celowe zejście po przeciwnika, którego wiemy że ubijemy (takie zejście po fraga) po czym wrócenie na line.

AP - moc umiejętności

AD - atak fizyczny

surrender - poddanie się

gg - good game xD

gj - good job (dobra robota)

Opublikowano

@Top:

To nie trol tylko dzieciak.

Ukończ treningi, graj na boty i nie pchaj sie na ranki po zdobyciu 30lvla.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Również jestem za tym, aby chłopak poszedł na głęboką wodę i od razu na normala.. Ja 1 raz grając, przeszedłem tylko samouczka Ashe i od razu na normala pocisnąłem ;)

Polecam na 1 postać Master Yi, Garen.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Nie ma priv'a, graj na nordicu, tam są nooby ;d to najłatwiejszy serwer. Zaczynaj jakimiś łatwymi postaciami typu garen, darius.

Dobra słuchaj ziom, jestem zły. Dostane blokade na konto i warny aż się osram, ale powiem Ci - WYPIERDALAJ. Gdzie ty grasz cioto zajebana? Na weście? Myślisz, że jesteś ponad eune? Mylisz się grubo zajebańcu - spędziłem 2 lata na euw - i prawda taka, że jak grają tam PRO GRACZE i każdy tylko tak sądzi, west lepszy. A prawda taka, że na zachodzie tylko i wylacznie flame flame flame i chujowi gracze. W 2009 roku zaczynałem na europie, potem po podziale poleciałem na west... po 2 latach przeniosłem konto *od tygodnia na eune*. Może fakt poziom jest ciut mniejszy, ale można znaleźć drużynę rankingową i grać.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Szkoda że east=west do 2k elo.

Wszyscy dostaliscie po lapce w gore czekam na dalsze podpowiedzi co i jak narazie sciagam go mam 40% :D

Po zalogowaniu się zagraj trening, dostaniesz za niego 500 ip ( normalnie jest ok. 100 )

Btw. usun pando media booster po pobraniu bo zwieksza ping.

652601399840421198520.png

Opublikowano

To nie trol tylko dzieciak.

Gosciu jakim prawem nazywasz nowego gracza DZIECIAKIEM? moze jest starszy od ciebie, jesli ty będziesz zaczynał grać w jakąś grę której nie znasz kompletnie to tez będziesz dzieciakiem mimo ze masz np.20 lat? (chyba ze masz 13 to wtedy jestes)

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Dobra słuchaj ziom, jestem zły. Dostane blokade na konto i warny aż się osram, ale powiem Ci - WYPIERDALAJ. Gdzie ty grasz cioto zajebana? Na weście? Myślisz, że jesteś ponad eune? Mylisz się grubo zajebańcu - spędziłem 2 lata na euw - i prawda taka, że jak grają tam PRO GRACZE i każdy tylko tak sądzi, west lepszy. A prawda taka, że na zachodzie tylko i wylacznie flame flame flame i chujowi gracze. W 2009 roku zaczynałem na europie, potem po podziale poleciałem na west... po 2 latach przeniosłem konto *od tygodnia na eune*. Może fakt poziom jest ciut mniejszy, ale można znaleźć drużynę rankingową i grać.

Zmartwie Cię :) Gram na nordicu i nie mówię że są same nooby, ale większość, rzadko mam na prawdę ogarnięty team, zawsze znajdzie się jakiś troll/afk/feeder który nie umie grać, a lepiej zeby gral na nordicu niz na wescie, bo tam poziom jest wyższy, może nie bardzo, ale jednak jest.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...