Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z rozdzielczoscią w cs

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z cs zje... mi sie windows to przywróciłem system i wszystko smigało ja ogólnie gram w cs na rozdzielczości 800x600 na innej mi nie idzie zainstalowałem cs zmieniam na tą rozdzielczość a tu ni chu.a zamiast 800x600 dało mi 1024x720 i z 640x480 tak samo nie da sie zmienic zmienia sie tylko przyblizenie tak jakby a nie obwód i nie umiem tego rozwiązac prosze o pomoc.mam laptopa acer aspire 5750zg myśle ze to jeg wina a nie cs bo przedtem na tym samym lapku grałem 800x600 i git było cos chyba trzeba w rozdzielczości zmienic probowałem ale nic.szukałem na necie nie znalazłem rozwiązania może trzeba zmienic format (chodzi mi o obraz panoramiczny takie tam 16:9 cos takiego mi chodzi tylko nie moge tego znalesc).i jestem wku...... bo mi nie idzie w cs pomóżcie ci co mają zamiar pisac jakies pierdoły o zmienieniu sterownikach niehc lepiej wyjdą bo jak nie umieją rozwiozac problem to wiecie ja tu konkreta potzrebuje (sora za ortografie) to dawac pomysły

Opublikowano

A grasz na steam czy ns ?

A grasz na steam czy ns ?

ns (bardzo mi zalezy na tej rozdzielczości przypomnie ze jak zmienie na 800x600 lub 640x480 to jest dalej 1024x720 tylko ze jest obraz tak jakby blizej wiekszy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...