Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIRUS!

Broun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na początku powiem że zrobiłem coś głupiego z frazy "Cs 1.6 aimbot" w google ściągnąłem coś z YT (Jakiegoś aimbota na steam i non steam) Odpaliłem i nie działał. Więc próbuję go usunąć. Niestety się nei da bo po usunięciu folder wraca na miejsce a jest to w "Pobrane" Próbowałem cały folder usunąć. Antywirus nic nie wykrywa!! SZYBKO PROSZE O POMOC NAGRADZAM "LIKE" I 5/5

PLIK MA TAKĄ IKONKĘ "W" JAK BD TRZEBA TO WRZUCE NA JAKIS HOSTING!

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Nie mogę zrobić formata, bo to systemowy dysk, niestety. Gówno za cholerę nie chce się usunąć. Próbowałem programem ale też wraca. Ma może ktoś pomysł jak się tego świństwa pozbyć?

Opublikowano

PISZE Z DRUGIEGO KOMPA (WŁAŚCIWIE LAPTOPA)

WIRUS TAK ZNISZCZYŁ KOMPA ŻE WYŁĄCZYŁ SIĘ AERO, NIE MAM NETA, NIC NIE DZIAŁA, WSZYSTKO POBLOKOWANE. PROSZĘ O POMOC JAK TO NAPRAWIĆ :( NIE MOGĘ NAWET ANTYWIRUSA WŁĄCZYĆ A PŁYTY Z NOWYM WIN NIE ODCZYTUJE!!!

Opublikowano

Przeskanuj tym programem: MalwareBytes Anti-Malware

Jak ma przeskanować, skoro nie może włączyć kompa -.-

Polecam iść do jakiegoś informatyka. Jakby ci płytę czytało, to wystarczy format, ale skoro nawet to nie działa, to chyba tylko to pozostaje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...