Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z punktami , tak zwane (ukryte elo )

xSasuris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z moimi punktami za wygraną grę dostaję 6 pkt a za przegraną zabiera mi 20 mam 80 winów i 80 losów , czy ktoś wie czemu tak jest ?

Proszę o szybką odpowiedź , dzięki bardzo

Opublikowano

Poprostu.. Logiczne, czasami Ci dobiera słabszych przeciwników, i jak z nim i przegrasz to Ci więcej odejmnuje, a jeżeli przegrasz z pelszymi to Ci malo odejmuje, To działa na wygraną i przegraną w 2 strony. Nie możliwe, że zawsze Ci odbiera po 20 i dodaje po 6 ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Gdy chcesz awansować do wyższych dywizji dostajesz po 1/2 pkt, a zabierają po kilkadziesiąt, więc nie wiem po co ten temat.

Ilość zdobywanych i przegrywanych pkt. jest zależna od przeciwników

Opublikowano

Poprostu.. Logiczne, czasami Ci dobiera słabszych przeciwników, i jak z nim i przegrasz to Ci więcej odejmnuje, a jeżeli przegrasz z pelszymi to Ci malo odejmuje, To działa na wygraną i przegraną w 2 strony. Nie możliwe, że zawsze Ci odbiera po 20 i dodaje po 6 ;P

Niestety zawsze tak jest ;c ostatnio dawało mi po 8 ^^

Opublikowano

To tak jest, nie wiem dlaczego tylko ja mielm krotyczny przypadek, srebro 1, 90 pkt za wygrana 1,2 pkt za przegrana -20 ;] w taki sposob spadlem do srebro 3, obecnie mam 60pkt na srebrze 2, dostaje po 20 i odejmuje mi po 20 czyli jest ok. To jest tak zwane MMR. musisz miec slabe mmr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...