Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Azmal itemy z IS jak handlować

Stwórca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam państwa,
mam taki problem iż kupiłem smsem fryzurki na serwerze azmal.pl i nie jestem w stanie nimi handlować, jest jakiś sposób abym mógł je komuś sprzedać, próbowałem wszystkiego co przyszło mi do głowy, kmr itp już chcieliśmy próbować dropić je z rangą na minus - da się?

Proszę o pomoc!

1357814323.png
Opublikowano

A probowales tak jak PD'ki? Wystawiasz potke na tobolku, wpisujesz cene i nic dalej nie klikasz. Potem otwierasz dozo, wkladasz potke a w miejsce gdzie byla potka przekladasz fryzurke. Pamietam, ze PD'ki, ktorych sie nie da sprzedawac mozna bylo tak wystawiac.

Opublikowano

Wolffo spróbuję masz póki co piwo, właśnie koledzy wiem że jest zablokowane w bazie ale pisanie do supportu nic nie daje moderator usuwa temat i koniec. Wolałbym takie sprawy rozwiązywać z właścicielem lub HA bo moderator nie ma nic do gadania w takich sprawach...

1357814323.png
Opublikowano

A probowales tak jak PD'ki? Wystawiasz potke na tobolku, wpisujesz cene i nic dalej nie klikasz. Potem otwierasz dozo, wkladasz potke a w miejsce gdzie byla potka przekladasz fryzurke. Pamietam, ze PD'ki, ktorych sie nie da sprzedawac mozna bylo tak wystawiac.

Niestety ale nie da rady, fryzurę widzę w sklepie ale jak klikam Ok do otwarcia shopu, wyskakuje komunikat że nie można wystawić tego przedmiotu ;/

1357814323.png
Opublikowano

Niestety ale nie da rady, fryzurę widzę w sklepie ale jak klikam Ok do otwarcia shopu, wyskakuje komunikat że nie można wystawić tego przedmiotu ;/

W takim razie sie nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...