Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Garen

Shaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nim ktoś na high elo? Czy to tylko nubska useless postać dla newbies?

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Postać sama w sobie jest dobra, wystarczy umieć nią grać.

Kontruje on kilka postaci, które są na high elo pickowane, więc...

Opublikowano

Nie kieruj się tym, co robia ludziki na h-Elo, tylko sam zacznij myśleć. Postać jest jak najbardziej viable, elo w low-Elo jest popularny przez to, że można nim łatwo stompować.

Opublikowano

Garen jest wszedzie duzo razy pickowany,z kontrami mozna latwo trzymac deffa(naprawde) i czekac na ganki junglera.

Oplaca sie nim grac,jest to jedyna postac do ktorej kupilem 2skiny i nie zaluje.W late kosisz jak malo kto, do tego ulti dochodzi zadajace magiczne dmg + brakujace hp przeciwnika

sstwc.jpg

Opublikowano

Garen jest wszedzie duzo razy pickowany,z kontrami mozna latwo trzymac deffa(naprawde) i czekac na ganki junglera.

Oplaca sie nim grac,jest to jedyna postac do ktorej kupilem 2skiny i nie zaluje.W late kosisz jak malo kto, do tego ulti dochodzi zadajace true dmg + brakujace hp przeciwnika

Od kiedy Garen ma true dmg z ulta??

A propo tematu jak kupisz na Garenie Warmoga w early to później jesteś OP z tym heal regenem i mało kto cię kontruje, a jak dobry build złożysz to jesteś nie do skontrowania.

Opublikowano

Czemu niby ma być nie pickowany na high elo?

Jedyny jego minus to brak doskoku. A tak, to radzi sobie świetnie. Sustain, kontruje sporo champów, wytrzymały, aoe dmg ze spina, silence.

Newbie często go pickują bo jest zwyczajnie łatwy. No i potrafi podłapać fragi, na co początkujący gracze bardzo się napalają ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeżeli jesteś na topie i załóżmy grasz Blinda i trafisz solo na Teemo co ogarnia to cie zje .Ale są też plusy duże.Złapiesz kilka fragów i potem możesz wyccarować grę,ja tak miałem. Mid przegrywał linie i 4 było przeciwników .Wbiłem sie i Quadre nabiłem;D

Opublikowano

garen jest świetną postacią, pasyw który pozwala mu na siedzenie na lini niemal bez przerwy, silence który pozwala na szybkie zdjęcie apc, aoe dmg z e który pozwala w tf obić trochę każdego co z sunfire działa świetnie, w które sprawia że można uciec nie tracąc praktycznie zdrowia i r do dobicia. Na low elo jest częstym pickiem, na high trochę rzadszym lecz dalej dobrym :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...