Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Nowy komputer

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje kupic nowy komputer do 1000 zl. Oczywiscie cena moze wachac sie do +/- 200 zl , szukam komputera oczywiscie do gier. Tu kieruje prośbe. Mozecie mi powiedziec czy te 2 typy nadawały by się do jako takich gier. np bf3 nawet na niskich byle by sie nie cieło. Jak by się nienadawały albo jakieś części do wymiany by były to podajcie propozycje.

Oto 2 moje typy : (cenowo są do 1000zl a wydają się być dobre [amd])

http://allegro.pl/quad-x4-12ghz-8mb-4gb-ddr3-msi-gt610-2gb-ddr3-lcd-i3096749029.html
http://allegro.pl/hit-quad-4x3ghz-4gb-750gb-hd3000-2gb-dvdrw-modecom-i3088698402.html

QYUhDIk.png

Opublikowano

To co podałeś z allegro jest kompem do mario...

Bozydar dał ci zestaw na którym bf ci odpali normalnie, bo GT610 to szit a HD3000 to integra.

Standard z allegro:

-Zasilacz bomba

-12ghz XDD

-Zaje karta 2gb na której cs sie tnie

- Beznadziejnie dopasowane części (Phenom x4 i GT???)

Jednym słowem: NIE DOTYKAJ PRZYCISKU "KUP TERAZ"!

EDIT Kolega wyżej też podał lepszy od tych "komputerów"

graphic.png

Opublikowano

widzę tu panowie sie goraczkuja , odrazu mowie ze sam nie zloze sobie pc bo boję się ze źle dobiorę części i będzie chodzic chujowo. Chcialbym mieć pc juz złożonego tak do 1300zl by w nowe gierki pograc

QYUhDIk.png

Opublikowano

Czy na takim komputerze jaki mi tutaj proponujecie pojdzie przynajmniej bf3 na średnich detalach ??

QYUhDIk.png

Opublikowano

1280x720 monitor mam 4:3 ale i tak zawsze gram na takier rozdzialce.

a może amd bylo by lepszym rozwiązaniem ?

QYUhDIk.png

Opublikowano

Nie wiem od czego to zależy ale kolega zlozyl pc za 1500 zl z intelem i5 i gtx 590 chyba no reszty sie nie dopytywalem. A bf3 na full detalach chodzil

QYUhDIk.png

Opublikowano

W każdym razie narazie gram w lola i chce,by na tych stabilnych 60 fps na high detalach przyginalo . Dzięki wszystkim za pomoc.

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...