Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Błąd czy co?

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam troche dziwny problem w sumie to nie problem ale to bardzo wkurza

Więc wysoko wznoszę się helikopterem pozniej z niego skacze i ok!! wszystko ok włączam spadochron ale przy samej ziemi wyłancza się on i najczęściej dedam zdarza mi się to nawet często też tak macie??

Opublikowano

Tzn że przy ziemi sam sie wyłącza i zabijasz sie?

Niemożliwe chyba :D Ja kiedy wyskakuje z heli/odrzutowca szybko na pałe gwałce spacje żeby tylko spadochron sie włączył

Opublikowano

Wiem, że jak szybko lecisz i wyskakujesz odpalasz spadochron i chwilkę jest k, ale potem zahaczysz o spadające heli to spadochron się wyłącza, bo myśli, że jesteś na ziemi i jesteś w dupie.

Jestę ekspertę.

Albo jak serio wysoko lecisz, to może spadochron ma określony limit czasowy/masz za duży ping.

@Down.

No to czytaj pkt pierwszy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Też miałem ostatnio coś takiego, wyrzuciło mnie po respie "Poza linię wroga", spadam i zawsze otwierał się spadochron i lądowałem na ziemi a tym razem otworzył się spadochron, spadam powoli a nad ziemią nagle bęc spadochron znika i leżę martwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...