Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot klikający w kolory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym napisać bota do takiej jednej gry, w której chodzi o klikanie w coraz szybciej zapalające się światła (chodzi o refleks). Chciałbym, żeby ten doszedł do wyniku który mu wskażę (np. 150 kliknięć). Podejrzewam, że pewnie prosto jest napisać bota do czegoś takiego, ale nie wiem od czego zacząć. Całkiem dobrze znam C++ (potrafię napisać program pytający o imię, nazwisko i wiek i wypisujący te dane, poza tym program mnożący, dzielący, dodający i odejmujący, wstawić komentarz), html i css. Napiszcie mi wszystko, jak mam to zrobić.

Opublikowano

Powiedz, co to za gra jakiś flash czy co?

To jest gra na Androida, ale można ją uruchomić na kompie przez BlueStacks, nie wiem w czym jest napisana.

Opublikowano

Z taką wiedzą możesz na razie zapomnieć o pisaniu bota. Zresztą niedawno pisałeś, że nawet pętli nie potrafisz zrobić to co dopiero bota.

Opublikowano

1.Jeśli, nie wiesz jaki język to daleko nie zajedziemy.

2.Nie potrafisz pentli no to sorry, ale rónież daleko nie zajdizemy.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano
$kolor=1

Do
$szukaj=PixelSearch(x, y, x2, y2, 0xFFCD32)

If Not @error Then
	MsgBox(0, "costam", "costam2")
    EndIf
$kolor=$kolor+1
Sleep(1000)
Until $kolor=-1

Sprawdza co 1 sekundę czy w obszarze od x,y do x2,y2 jest kolor 0xFFCD32.

#koledzy powyżej powinni się zastanowić nad wypowiadaniem się w takich tematach 2 razy...

Opublikowano

@Up

On pytał o C++. Dodał rówanież, że sam chciałby napisać, a nie żebyś Ty mu pisał.

facepalm-300x216.jpg

Pisał że c++ coś zna, a nie że w c++ chce pisać. Nie daje mu również gotowego bota, dałem mu tylko wskazówkę jak wyszukać określony kolor na określonym obszarze. W czym problem? Czytać nie potrafisz? :)

Opublikowano

@Up

Pomyśl trochę. On zna tylko C++. Hmm... Zastanówmy się do jakiego języka mu napisać wskazówki. Już wiem, do AutoIT nie wspominając w ogóle, że to AutoIT! Miło by było gdybyś chociaż mu wytłumaczył jaka część kodu odpowiada za co. I jeszcze przydałoby się odesłać go do strony, na której można pobrać kompilator.

P.S. Tak, nie potrafię czytać, ale za to myślenie mi wychodzi lepiej od Ciebie.

Opublikowano

Wiem, że to AutoIT, bo kiedyś udało mi się w nim napisać wyskakujący tekst "Hello World". Mam to na kompie więc nie trzeba podawać mi strony odsyłającej do pobrania kompilatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...