Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot do Nevios

parylek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos może jak to zrobić żeby switchbot zmieniał normalnie bony na Serverze Nevios ? bo jeśli juz zmienia to strasznie wolno i nic nie daje proszę o pomoc :

Opublikowano

Ale chodzi o to że jak wciskam tam przeładuj to sie nic nie zmienia

Spróbuj z 1szt na przed ostatnim miejscu w EQ.

Opublikowano

http://iv.pl/images/91421938610521969251.jpg

Chodzi dokładnie o to miejsce ...

Dosyć niefortunnie zamalowane lecz wiesz o które dokladnie wchodzi .

Paczkę zmianek wpakuj w tamto miejsce, naciśnij przeładuj i boć na własną odpowiedzialność :) ..

Co do przyśpieszenia , musisz pokombinować z częstotliwością ale to także zależy od komputera .

Tylko padmak ma te wadę , że jeżeli odpalisz bota i zaczniesz korzystać z internetu co spowoli przepływ danych na grę to zacznie Ci wolniej zmieniać i trzeba restart zrobić całej sekwencji uruchamiania bota .

Opublikowano

nic nie pomaga po prostu nie przeladowywuje sie nic nie wiem co z tym zrobic, jak biore start to tylko zmienia mi sie raz i tyle ... mam 200 zmianek na przed ostatnim miejscu w eq .. ale nic

no mam je tam ustawione biore przeładuj i dupa nic sie nie dzieje

71084 cały czas to samo

Opublikowano

nic nie pomaga po prostu nie przeladowywuje sie nic nie wiem co z tym zrobic, jak biore start to tylko zmienia mi sie raz i tyle ... mam 200 zmianek na przed ostatnim miejscu w eq .. ale nic

no mam je tam ustawione biore przeładuj i dupa nic sie nie dzieje

71084 cały czas to samo

Pisałem że masz spróbować z 1szt zmianek, czyli rozdziel i wtedy zmieniaj. Lub każda paczka ma inne ID, więc wtedy co każdą paczkę bd musiał podmieniać.

Opublikowano

Bez przesady, aż tak Ci ciężko eQ zrobić ?

Wie ktoś może czemu nie mogę pisać w dziale "publikacje" P.S nie wiem gdzie to napisać, w razie czego proszę o przeniesienie bo nie ogarniam jeszcze MPC ^^

Opublikowano

A właśnie ktoś poda mi na pw wszystkie możliwe bugi na neviosie?

Będę bardzo wdzięczny. :)

93176798230333394383.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...