Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]MyneCraft

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy wszystkich, bywalców, uzytkowników a teraz wracamy do reklamy!:

bvFa1Vo.png

[Nazwa]: MyneCraft

[iP] : mynecraft.hostmc.pl

[sloty]: 110

[Wersja Minecraft] 1.5 +

Zeg2r9h.png

Przydatne jak i Ciekawe Komendy na serwerze:

/register [password]

/login [password]

/vip

/svip

/Ranking

/zabicia

/spawn - Powrót do miejsca odrodzenia.

ASvJt68.png

Myne-Craft to serwer Wojny-MyneCraft, tak wiemy jest bardzo wiele serwerów, Ale! Nasz serwer jest unikalny, nie jest taki jak inne, posiadamy rożne nie znane nikomu jescze pluginy które pomagają administracji wyjaśnić bardzo wiele spraw, których na pluginach od DEV nie dało by sie tego wykonać, robimy wszystko by gracz, czuł się dobrze u nas na serwerze.Więc myśle ze dlatego powinniście zagrać u nas. Także sądze że radzimy sobie w sprawach serwerowych. To było by na tyle z ważniejszych informacji.

.Jak Sami wiecie, każdy serwer ma wady ale ma i swoje plusy, u nas naprawdę możecie dobrze się bawić. Mamy maszynę sponsorowaną (lifetime) więc nasz serwer nigdy nie padnie!.

VIP:

Informacje Na spawnie

emwBFl0.png

[Właśćiciel] - BlintPl

[HeadAdmin] - Zenek355

[Admin] -

Zapraszamy wszystkich chetnych do poznania nowego świata w Minecraft

No To ruszamy moi drodzy!!!

Zyczymy miłej gry na serwerze!

[Wojny-MyneCraft]Administracjaa

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Gdzie składać podania na administratora?? ;)

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

@up tutaj Masz formularz:
Podanie jaka ranga:Admin/mod/kidmod

Jak długo gracz w minecrafta:

Nick w mc:

Premium:tak/nie

Czy jesteś doświadczony na serwerach minecrafta?

Dlaczego ty?:

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@ref

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Zapraszamy na serwer !!!!!!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@ref

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@ref

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...