Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] Lagi w Menu & Wybór pistoletu 14 LVL

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)
Mam dość mały problem który do jakiegoś czasu nie przeszkadzał ale po jakimś czasie wkurwić się można.

Tak więc gdy nacisnę na stronie "Graj Teraz" i włączy się program startowy straszne mam lagi w nim i ogólnie na wybranie serwera itp trace około 2 minut. Jest jakiś sposób aby wyeliminować te Lagi?

Dzisiaj zdobyłem 14 lvl.
Jaki można kupić dobry pistolet do 2 k foundsów?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Pistolet to dołóż sobie i kup P226, zadaje więcej dmg niż zwykłe pistolety. A co do grania to podaj na jakich detalach grasz, spróbuj zmienić rozdzielczość, detale.

Opublikowano

mp-443 jest spoko mam na medyku i jakoś nie mam ochoty zmieniać polecam jak wbijesz lvl kiedyś to kup sobie M1911 Elite jest bardzo dobry polecam

Opublikowano

Ja na pełnym też mam te lagi, menu włączam na małym ekranie ale czasem po wyjściu z serwa (jak się mapa długo ładuje) zostaje duży ekran i nic się nie da zrobić praktycznie, muszę odczekać jakąś chwilę i jest ok. Bardziej niż lagi denerwują mnie problemy z dołączeniem do gry - a to się nie załaduje, a to wywali z powrotem do menu...

Ja kupowałem M1911 Veteran i jestem zadowolony, płaciłem niecałe 2k Funds, ale nie pamiętam na którym lvlu. Broń się świetnie sprawdza, o niebo lepiej od standardowej M9. Kozacki dźwięk ma ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeszcze dodam coś do grafiki.

Gram w BF2 i Play4free, obie te gry są na tym samym silniku graficznym.

Nie moge pojąć dlaczego w 2 gram prawie że na wysokich a w P4F na niskich...

P4F powinien conajmniej na tych średnich chodzić ale też są lagi w ch*j...

Opublikowano

Chyba nie zrozumieliście pierwsze pytania :D
Gdy właczy się menu gdzie bronie wybieram kupuje mam lagi w fuj, gdy dołącze do gry to tylko na początku są a potem gra śmiga.
Gram na Niskich.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi, mam tak samo. Gdy pobierze mi się lista serwerów to robi się taki długi lag i jak klikniesz pare razy to po odlagowaniu masz włączone bronie, wzmocnienia albo coś z tych rzeczy. Najczęściej restartuje gre, tak jest najszybciej. Co do pistoletu to też się przymierzam do wydania funds. Kupowałem na jeden dzień mp-443 i colta 1911 oba w wersjach elite, powiem że oba są świetne, 1911stką strzela się trochę lepiej na średni dystans(jak na pistolety), ale może są to tylko moje odczucia. Jestem raczej za MP i chyba się na niego zdecyduje ponieważ ma więcej amunicji, jednak musze je sprawidzić jeszcze raz żeby się upewnić. Może wypróbuje też tego p226. Tobie radzę to samo, kup przynajmniej raz na jeden dzień i zobaczysz co jest grane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...