Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2mod PL

spuken94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Nie owijając w bawełnę powiem o co chodzi. Mam HackShielda Bypass v1.6 FINAL i pobranego najnowszego moda (21.03.2013) metin "zpatchowany" odpalam bypassa blokuje logi i hs po tej czynności wgrywam moda odpalam go a i tak wyskakuje mi napis "Hack shield uptade error"

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale posiadam Windowsa JG tzn okrojona wersję Windowsa XP ze zbędnych programów czyniąc system mniej "Ramo żernym".

Liczę na waszą pomoc w moim problemie i poinstruowania mnie gdybym robił jakiś błąd.

Opublikowano

Już tłumaczę po aktualizacji metina po prostu wgrałem kamera i wskakiwał napis "HACK SHIELD UPTADE ERROR" więc chyba muszę zablokować HS. Blokam tym bypassem i dalej wyskakuje to samo. Pytam się was abyście mi pomogli rozwikłać ten problem.

Opublikowano

Zaktualizuj do najnowszej wersji metina , lub po prostu zrób reinstall metina i wgraj do czysto spatchowanego metina najnowszego moda , powinno zadzialać , uruchom jako administrator.

Opublikowano

DaVeOo czyli zrobić tak pobiorę metina ze strony usunę starego wgram bypassa zablokuję logi i hs, wgram moda i tyle? chciałbym jeszcze się zapytać czy jakaś kolejność występuje czy tak jak up. Sorry, że tak łopatologicznie :D

Asamoh stwierdził, iż nie trzeba bypassa do moda już nie wiem co mam robić ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...