Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wytworny Strzelacz Stewarda ?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupować Wytworny Strzelacz Stewarda ??? Jaki ma dmg ??? Proszę o opisanie tej broni ;)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Lepiej kupić zwykły strzelacz stewarda, bo ten wytworny to tylko wyglądem się różni, możesz ewentualnie kupić wersje Uber/Super która ma większe szanse na krytyka.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Lepiej kupić zwykły strzelacz stewarda, bo ten wytworny to tylko wyglądem się różni, możesz ewentualnie kupić wersje Uber/Super która ma większe szanse na krytyka.

Mógłbyś opisać dmg ???

Opublikowano

Lepiej kupić wersję Super. Różnica 3 ammo, które nieraz uratują cię w walce. Dmg ? @UP :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Na tym polega problem że ja chce kupić za VP a nie za funds :P

Opublikowano

Za VP ? Trzeba było wspomnieć o tym w temacie :D Zależy od ciebie. Masz link do dmg broni, chcesz, kupuj. Możesz też kupić gadżety :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

ja już dawno kupiełem zwykłego dmg ma 20 24 do z krytem do 40 z blyska ze średniego po 9 gdzieś tak opłaca się kupić moim zdaniem tak samo jak wytworna maszyna do pisania Tomka

Opublikowano

Moim zdaniem shootguny są przereklamowane ;p to moje zdanie lepszy pistolet maszynówka pół automatyczna czy automatyczna ;D

Opublikowano

@UP

Dlaczego ? Przecież wielu graczy używa na swoich postaciach dual LR sg ... Zadają duże Dmg, szybko dobijasz rangi, a z większą wprawą pokonujesz sam nawet 2-3 przeciwników. To samo jest z sg na krótki zasięg. Nimi szybciej co prawda zdobywasz rangi, ale musisz utrzymywać dystans między wrogiem - nie nadają się na dalekie pojedynki ;) Wymagają większego skupienia na grze, nieraz umiejętności przewidywania ruchów przeciwnika. Poza tym, nie nadają się tylko na Gunnera - jak większość graczy twierdzi - ale i na Soldiera. Ta cecha - uniwersalność, brak swojej dominacji w jednej klasie - udowadnia, że sg wciąż są na topie - były, a może i będą :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Dlaczego ? Przecież wielu graczy używa na swoich postaciach dual LR sg ... Zadają duże Dmg, szybko dobijasz rangi, a z większą wprawą pokonujesz sam nawet 2-3 przeciwników. To samo jest z sg na krótki zasięg. Nimi szybciej co prawda zdobywasz rangi, ale musisz utrzymywać dystans między wrogiem - nie nadają się na dalekie pojedynki ;) Wymagają większego skupienia na grze, nieraz umiejętności przewidywania ruchów przeciwnika. Poza tym, nie nadają się tylko na Gunnera - jak większość graczy twierdzi - ale i na Soldiera. Ta cecha - uniwersalność, brak swojej dominacji w jednej klasie - udowadnia, że sg wciąż są na topie - były, a może i będą :)

Od czasu, gdy zmieniono system zdobywania rang to SG niczym nie różni się w szybkości zdobywania rang od innych broni...

Opublikowano

Googlus nie wiem jak teraz jest, bo juzz dobiłem gen c, ale 1,5 miesiąca temu uzywając sr sg wbijałem 1podrangę z kawałkiem na rundę ll(5k xp srednio). Polecam jak najbardziej wytwornego stewarda w połączeniu z drugim sr sg lub lr pistolem. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...