Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aim vac3undetected

Melange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż ten cheat jest wykonem codera kaktyz92

Hax myślę że trochę niewykrywalny będzie, teraz jest proof, na bieżąco będę dodawał informacje.

Cheat działa tylko na windows xp.

Cheat to jest mój cracked inteligenta. (kaktyza)

HAXA ODPALAMY WRZUCAJĄC PLIKI DO FOLDERU Z CSEM I ODPALAJĄC CHEATA ZA POMOCĄ PLIKU .EXE

Funkcje :

Aimbot (silient pixel)

Autobhop

Udetected :

check.png VAC (100%)

check.png Azureus (100%)

ESL - (sprawdziłem) DETECTED

CHEAT DZIAŁA TYLKO NA STAREJ WERSJI CS (NA TEJ PO UPDATE TEŻ TYLKO TRZEBA PRZYWRÓCIĆ WERSJE PRZED UPDATE - SĄ PORADNIKI)

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/541569835125686c2f8871a11ace59c2e166b066e3bf43256beefb942b84c1c1/analysis/1363882518/

Download :

malpasyg.png

Opublikowano

dobry hexedit

proof na 100% nie.
btw. nastepnym razem hexuj prawdziwe ring0 a nie fake ring0.
pzdr

Opublikowano

http://banid.pl/kto?to=neo2kqpad

Moje drugie konto do właśnie takich rzeczy, mineło dokładnie 15dni i bana nie ma - więc udetected 100% Azerus tak samo, esl wykrywa.

ps. będę dorabiał do tego haxa visuale (esp)

Codziennie odpalam tego haxa na tamtym koncie steam i jak będzie ban vac odrazu dam edita tematu, napisze posta - na razie jest 100% proof vac3.

malpasyg.png

Opublikowano

lulz przeciez to dobry hax, tyle ze hexedit.
vac ma delayed bana, wiec mozesz go nawet dostac za jebane 3 miesiace.

azer wiadomo ze ud, bo nie ma zadnych visuali, i nie widac go w procesach a azureus jest tak chujowy ze jak nie ma visuali, to wystarczy zmienic nazwe na gadu-gadu a on cie nie wykryje.

ps. polecam poczekac na dobre haxy, bo teraz same od afganow i pewnie same hexedity, aka raiz0 slaby leis hexedit joł.

Opublikowano

lol, nie chcecie to nie odpalajcie, inteligent jest to konkretny hax a teraz jeszcze undetected.

2tyg to przeciętny czas do otrzymania bana - ja w tym czasie nie otrzymałem więc róbcie jak chcecie ;)

ps. cfg :

[1122]
0123=1
0X910X91=0x87

[020]
2020=20

[111111]
22=1
0101=11
0X0=0x01
115=20
4040=30
101010=0.5

Tego u góry nie zmieniajcie bo nie będzie wam czytać haxa.

a tutaj takie wyjasnienie opcji cfg jeśli chcecie sami ustawiać :

22=1 - Aim on 1 / off 0
0101=11 - Hitbox 11 głowa / 8 Klatka piersiowa (optymalne)
0X0=0x01 - AimKey 0x01 - LPM
115=20 - Fov im większy fov to szybciej zabijecie kogoś ale bardziej cheat będzie widoczny (tzw. szejki) Ustawiajcie według własnych upodobań, możecie strzelać peski albo możecie strzelać spreje więc ustawiajcie to sobie i nagrywajcie demko - jak nic nie będzie szejkowało (trzęsienie celownika) to jest git.
4040=30 - Aimtime
101010=0.5 - Smooth

Ps. nie wiem czemu mi tu piszecie o raiz0 tym hax aka gówno z aimem z dupy oraz visualami na ślepio robionymi piss =D

malpasyg.png

Opublikowano

polecam te sety

[1122]
0123=1
0X910X91=0x87

[020]
2020=20

[111111]
22=1
0101=10
0X0=0x01
115=16 < polecam do 18 bo szejki
4040=21 < troche mozna zwiekszyc, nie duzo
101010=4.3 < do 5
legit
Opublikowano

Nie kminie, mam go wrzucic do Half life=Cs strike ? czy poprostu folder Steam i tam ?

Powiedz gdzie dokladnie i jak poprzez .exe ?

Chodzi o to, że Counter strike.exe czy Ten config .exe ?

Opublikowano

Przywracasz cs'a do starej wersji (tej przed update, do roku 2009) - na necie są poradniki.

Po tej akcji wchodzisz do folderu steam -> Steamapps -> nazwa konta -> counter-strike i tam wrzucasz pliki

A odpalasz przez plik z końcówką .exe ( czyli glynnharr)

lolo194, jeśli nie chcesz to nie odpalaj, wisi mi to kto będzie chciał to sobie na tym pogra, aim dobry bo inteligent.

malpasyg.png

Opublikowano

Witam

Mam problem z uruchomieniem tego haxa gdyż podczas uruchamiania cs'a wyskakuje mi błąd Aplikacja lub biblioteka DLL C:\Program Files\Steam\SteamApps\nazwa_konta\counter-strike\glynnh.dll nie jest poprawnym obrazem systemu WINDOWS NT. Sprawdź to z dyskietka instalacyjną.

Wiecie może jak ogarnąć ten problem?
z góry thx

Opublikowano

@Undetect? Warty uwagi? Ma ktoś legit cfg ? Chodzi mi o samego aima, bez wh, no i BH najlepiej :)

@EDIT

Tu jest sam aim i bh -.- Jestę debilę...

Pobieram, jaki tu jest menu key?

@EDIT2

Zassałem, najpierw CS'a odpalamy czy cheat?

Take it easy my friend

Opublikowano

na początku jest legit cfg.

Najpierw odpalasz haxa, odczekujesz 10s, zniknie okno i odpalasz cs.

TU nie ma a menu, to nie leis

malpasyg.png

Opublikowano

Badziew nie chce działać -.-

Jakieś przyczyny może są? Poprawnie odpalam, tak jak pisałeś, w okienku pisze, że się powiodła instalacja sterownika czy coś takiego (oczywiście tam po angielsku) i okienko znika w ciągu 10sek. Potem CS'a odpalam, i nie działa. Jakiś panic key trzeba wciskać?

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...