Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Prosba o dziwną pomoc

Zakiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) otóż zaczynam przygode z League Of Legends :) i jestem kompletnie zielony w tym co robie ...

Bardzo spodobała mi się ten RTS ... ale mam taki problem, iż jest to moj pierwszy rts w zyciu ktory mi sie spodobał ;p.

Przejdę do rzeczy :) Poszukuję kogoś kto ma troche cierpliwości ;) i wyrozumiałości i pomógł by mi, zagłębić sie w zasady tej gry oraz podstawy grania i rozwijania postaci itp.

Z góry dodam ze szybko "łapie" gry ;p

Więc jeśli znalazł by się jakiś człowiek z dobrą duszą, chęcia pomocy oraz odrobinka cierpliwosci i wieksa dawka wyrozumiałości , aby mi pomóc np. przez skype ;) myślę że to najlepszy sposób komunikacju bądz innym komunikatorze głosowym np TS albo VT :), oczywiście dodam ze jedyne co dla mogę zrobic dla ów gracza tzn. kogoś z was to dać wam + czy co chcecie tu na mpc :))

Zgóry bardzo dziekuje i pozdrawiam Zakiel...

PS: Dodam ze mam kupiona postaś Ashe :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Nie wiem co można wyjaśniać ;d kupujesz postać, szukasz buildu, grasz. Jesli chcesz sie podszkolic to radze ogladac streamy, czytac poradniki i jakos pojdzie. Bo nie bardzo jest co wyjasniac w tej grze.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...