Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pódzie mi BFP4F?

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co się pytasz, skoro już grałeś i kupowałeś itemy itd?

Powinien pójść, chociaż zależy to też od neta a pojemność dysku nie jest nam potrzebna.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Pójdzie...

Ta gra ma takie wymagania, że mi na lapku z przed 4 lat poszła spokojnie.

Nie ma co się rozpisywać.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Na 100% pójdzie na wysokich detala + najwyższej rozdzielczości. Jest tylko 1 haczyk, tzn. gra musi być odpalona przez GeForce a nie intela bo inaczej możliwe że będą lagi. Ja proponuje zrobić Ci coś takiego: wchodzisz w panel sterowania nvidia --> i tam ustaw sobie procesor o dużej wydajności.

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Na 100% pójdzie na wysokich detala + najwyższej rozdzielczości. Jest tylko 1 haczyk, tzn. gra musi być odpalona przez GeForce a nie intela bo inaczej możliwe że będą lagi. Ja proponuje zrobić Ci coś takiego: wchodzisz w panel sterowania nvidia --> i tam ustaw sobie procesor o dużej wydajności.

Możesz mi wytłumaczyć jak można odpalić grę przez firmę produkującą karty graficzne?

I to chyba jest oczywiste, że jak gra potrzebuje wykorzystać więcej karty to to robi automatycznie.

A poza tym lagi są w szczególności od neta, a nie sprzętu...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Więc fajnie pójdzie ale na jakiej grafice?

Zacznij od wysokiej, jak nie to zmniejsz na średnią.

Opublikowano

Zamykam temat, bo widze że zaczyna się spam.

Autor już chyba się wszystkiego dowiedział, nie potrzeba w tym temacie następnych 10 postów że gra pójdzie.

@Mafiadark

Jak będziesz chciał żeby temat był ponownie otwarty to napisz na PW.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...