Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Riven CZY Kha'ZIX

Gość Broniar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jeszcze nie kupiłem riven i zastanawiam się nad kha'zixem, lecz nie mogę coś zdecydować bo jednak bardziej mi się rivenka podoba, ale oceniajcie :P Dam tam jakieś lajki w nagrodę :)

Opublikowano

Zalezy gdzie grasz, szczerze moim zdaniem lepsza jest Riven , choć moim zdaniem Kha zix jest najlepszym Junglerem co za tym idzie jest non stop banowany na rankedach. Riven strasznie żadko, niedoceniona postać. Kup Riven ;dd

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zalezy czy wolisz grac skilowym czempionem jak riven czy facerollowa postacia jak khazix :>

khazix dobry do wygrywania samemu gier, riven tez ok ale khazixem bardzo latwo zlapac feeda i snowballowac

@up

khazix jest lepszy w jungli od riven, pozatym riven jest bardzo srednia w jungli, wolna jungla slabe ganki

Polecam khazix mid :>

Opublikowano

Kha zixem wygrywasz gry? To kolego pomyliłeś gry albo grałeś z jakimiś cieniasami do Złota. Kha zix jest po to aby swoim Jumpem rozwalał adc i uciekał na ulti dostaje stuna i jest po nim.. Nie pisz jak nie wiesz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up
dobre haha

mozna zamknac wzialem riven, teraz sie biore za runki pod bruiserow

Opublikowano

Kha.

Mały cd+dobry dmg z Q

Life steal+slow+świetny dmg z W

Odskok (gdy jest ulepszony, resetuje się po asyście/killu)

Niewidzialność z ulti

Mobilny

Esc mechanizm.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...