Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Fiora/Draven/Fizz/Darius

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Trochę wysokie wymagania ale potrzebne mi dobre buildy pod każdą z tych postaci (muszę je sprawdzić na PBE bo troszkę nie wiem czym grać) Info mogę takie podać że chodzę tylko na topa (wiem że niektóre z nich niekoniecznie na topa pasują jednak na upartego wszystko da rade)

Opublikowano

Darius:

mercki,frozen mallet,black cleaver,warmog,randuin omen,maw of malmortius

Dariusem potrzebujesz dużo survi i ciągłego slowa na enemy aby nałożyć jak najwięcej stacków i ultować przeciwnika więc fm i randuin świetnie się sprawdzą, nawet można randuina wsadzić wcześniej zamiast warmoga np.

Opublikowano

Fizz:

Buty pod przebicie/Zmora/Rozdzka wiekow/Rabadon/Maska Liandriego/Zhonyia.

Darius:

Buty pod enemy team/Czarny tasak/Lodowy mlot/Paszcza maurotiusa(jakos tak)/Omen randuina/Angel

Draven:
Buty pod AS/Krwiopijec/Widmowy tancerz/IE/Ostatni szept/GA(lub warmog)

Fiora:
Buty pod enemy team/Hydra/Ostatni szept/Lodowy mlot/Krwiopijec/GA.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dzięki panowie za buildy, a takie pytanko, zazwyczaj składam buty + 2-3 max 4 itemki, w takim wypadku też składać w takiej kolejności jak piszecie ?

Jak wam się chce to też kolejność maxowania skilli (sobie ewentualnie z solomida wezmę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...