Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek przez internet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej to mój następny podobny temat ponieważ bardzo mi na tym zależy. Niestety jestem świadomy że gdy skończę 18 lat będę musiał zacząć się utrzymywać sam więc przez 3 lata muszę uzbierać na mieszkanie i książki do nauki z wybranego celu. Więc chciałbym zarabiać przez internet jak najwięcej pieniędzy. Jak możecie napiszcie mi na pw jak zarobić.

Ps pisze z telefonu więc zdania mogą być dziwnie sformułowane lub zawierają dużo błędów ortograficznych.

Opublikowano

Nie zniechęcam się do PPA tylko szukam też innych sposobów. Słyszałem coś o refbackach czy coś takiego.

Tym więcej pieniędzy tym lepiej

Opcja kupuj taniej sprzedawaj drożej odpada.

Opublikowano

Nie licz na to że zarobisz przez neta, jesli nie masz 18 lat to np. idź rozdawać ulotki. Nie daj się nabrać na niby sprawdzone metody zarobku przez sieć.

Opublikowano

Tak PPA jest dobrym sposobem , yt ale musisz mieć popularnosć

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Krzysssss bym musiał jechać do drugiego miasta bo w moim takiej pracy nie znajdziesz więc w sam raz bym zarobił na bilet powrotny.

Dobra nie ważne że miej zarobię niż na ppa ważne że zawsze coś jak na początek więc możecie podawać też inne sposoby. Od razu podajcie ile dziennie średnio można zarobić.

Opublikowano

Nie zniechęcam się do PPA tylko szukam też innych sposobów. Słyszałem coś o refbackach czy coś takiego.

Tym więcej pieniędzy tym lepiej

Opcja kupuj taniej sprzedawaj drożej odpada.

Refback to też dobry sposób.

Zachęcasz osoby do rejestracji z reflinków takim sposobem, że jeśli ty jako polecający na swoim poleconym zarobisz np. 10$ to np. połowe z tej sumy zwracasz poleconemu.

Ty zarobisz 5$ z poleconego i twój polecony też zarobi.

Nie każdy rejestruje się z reflinków, bo zazwyczaj nic to nie daje.

A jak ludzi zachęcisz refbackiem to będą się rejestrować z reflinków.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

O dzięki, ładnie wytłumaczaeś czekam na dalsze posty.

Hmm może jest coś takiego że reklamujesz grę i za rejestrację dostaje się kasę? Na własnym forum dzięki temu można by było zdobyć duża sumę ale czy takie coś istnieje?

Opublikowano

O dzięki, ładnie wytłumaczaeś czekam na dalsze posty.

Hmm może jest coś takiego że reklamujesz grę i za rejestrację dostaje się kasę? Na własnym forum dzięki temu można by było zdobyć duża sumę ale czy takie coś istnieje?

O co ci dokładnie chodzi?

Za rejestracje z reflinka w grze możesz co najwyżej dostać kase z gry, chyba że źle zrozumiałem pytanie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Gdzieś na innym forum czytałem że robisz robisz własną stronę internetowa gdzie opisujesz gry i dajesz link do rejestracji dzięki temu można zarobić około 900zł miesięcznie ale ledwo mi to świta przed oczami bo nie przeczytałem do końca.

Opublikowano

Cze. Pierwszy raz słyszę o PPA , ale widzę , że to dobry sposób na dorobienie sobie.

Jest gdzieś jakiś poradnik na MPC o PPA?

Jedno pytanko do was czy jak ktoś tylko wejdzie w mój link dostane coś kasy , czy musi go pobrać i od ilu można wypłacać ?

sasawf.png

Opublikowano

Cze. Pierwszy raz słyszę o PPA , ale widzę , że to dobry sposób na dorobienie sobie.

Jedno pytanko do was czy jak ktoś tylko wejdzie w mój link dostane coś kasy , czy musi go pobrać i od ilu można wypłacać ?

Na PPA dostajesz kase tylko wtedy gdy ktoś pobierze twój plik. A żeby pobrać plik to ten ktoś musi wypełnić ankiete.

Gdzieś na innym forum czytałem że robisz robisz własną stronę internetowa gdzie opisujesz gry i dajesz link do rejestracji dzięki temu można zarobić około 900zł miesięcznie ale ledwo mi to świta przed oczami bo nie przeczytałem do końca.

Doczytaj to dokładnie. Może chodziło o to że autorzy gry płacili za reklame na jakiejś stronie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Poradnika na forum nie ma ,ale na internecie napewno znajdziesz jakies wskazowki. Aby cos ci wpadło ktos przed pobraniem musi wypełnic ankietę lub po pobraniu pliku będzie link przekierowujący do ankiety zalezy kto jaką taktykę zastosuje ;)

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...