Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BFH się nie włącza

BFH Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega po ostatniej akualizacji ma problem z grą. Otóż, gdy okno sprawdzania aktualizacji się zamyka i okno z BFH się nie uruchamia. Aktualizował PB, robił reinstall ( dokumenty też ), lecz poprawy nie ma. Z góry dziękuję za pomoc :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

A moze reinstall przy uzyciu i innej przeglądarki włączając ją wczesniej jako admin?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Reinstall był robiony 2 razy. Zobaczę, co z przeglądarką.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Sorry to ja jestem tym kolegom. I nadal nic nie pomogło próbowałem wszystkiego: reinstal na innej przeglądarce i bylo odtworzone jako administrator i nadal nic. Prosze o pomoc

JEŚLI POMOGŁEM DAJ LIKE ;)

Opublikowano

A moze reinstall przy uzyciu i innej przeglądarki włączając ją wczesniej jako admin?

Jak Queste napisał - nie pomaga :/

Sorry to ja jestem tym kolegom. I nadal nic nie pomogło próbowałem wszystkiego: reinstal na innej przeglądarce i bylo odtworzone jako administrator i nadal nic.

Szukałem na zagranicznych tematach/forach - większości (w 85 %) pomagało. Z mojego doświadczenia myślę, że to może być wina antywirusa. Już tłumaczę - gra podczas ściągania/instalownia pobiera potrzebne pliki do instalacji. Antywirus może blokować dostęp przeglądarce do niektórych "podejrzanych" plików. Dlatego mogło czegoś zabraknąć grze w trakcie uruchamiania. Spróbuj połączyć wszystko w jedną całość - uruchom przeglądarkę jako admin, zainstaluj grę, ale w wyłączonym Antywirusem. Napisz, czy pomogło :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Chyba coś znalazłem. Może to być wina przeglądarki. Spróbuj usunąć BFH - z dokumentami też - otwórz inną przeglądarkę, niż używasz zazwyczaj, uruchom jako administrator i zainstaluj. Jeśli to nie pomoże, to mam mniej ważny problem (może pomóc, warto spróbować). Nie jestem pewien, czy na pewno zadziała - wina Net Framework. Otóż Battlefield Heroes obsługuje tylko wersję 3.5. Sprawdź, jaką posiadasz i w razie czego zrób update ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=131730

Wielki zbiór błędów/errorów gry. Oczywiście, z rozwiązaniami. Strona zagraniczna - znajdź dokładny twój problem w grze, ponieważ temat jest opisany bardzo szczegółowo.

BFH Polska ;)

Opublikowano

@ ref

Do tego dochodzi BFP4F, która również się nie uruchamia. Proszę o pomoc, jeśli ktoś ma jekiś pomysł, niech go napisze. Za pomoc nagrodzimy osobę w wysokości 5x LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie wiem, ale może jest to wina systemu operacyjnego??

Wczoraj przeprowadzał aktualizacje całego systemu ( dokładniej nie wiem czego ) i karty graficznej ...

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...