Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały ping, wielkie lagi.. Cs 1.6 Steam

przewod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś miesiąca mam pewien problem z cs'em na steam ( na ns nie wiem, nie posiadam ). Ping mam w granicy 10/30, a klatkuje mnie dość często i gęsto, raz na jakiś czas mam taką przycinkę na 2/5 sec , że nic kompletnie nie mogę zrobić (zawiecha totalna). Instalowałem od nowa steama oraz cs'a ( nie pomogło ). Przywróciłem również wersję cs'a przed aktualizacją w lutym, też nie pomogło. Czekam na jakieś propozycję :P z góry dzięki

Opublikowano

Siema no to zaczynamy. Na początku przeskanuj system Malwarebytes Anti-Malware i CCleaner wyczyść rejestr oraz zrób defragmentacje dysków programem defraggler długo defragmentuje, ale skutecznie potem wyłącz synchronizacje pionową klikasz prawym panel nvida po lewej stronie zarządzaj ustawieniami 3D na dole synchronizacja pionowa \ wyłącz\ i jeszcze druga zakładka ustawienia programu wyszukaj folder cs hl.exe i tez na dole synch pionowa wyłącz a następnie wpisz komendy w grze fps_max 999 fps_modem 999 m_filter 1 developer 1 rate 25000

Opublikowano

Gra moze zawierac konia trojanskiego wiec przeskanuj kompa

-.-

Wpisz te komendy:

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 2
gl_vsync 1
fps_override 1

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...