Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Pojedynki

Wilczek

Dział pojedynki  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za dodaniem poddzia?u "Pojedynki" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wraz z dzisiejszym team'em postanowiliśmy założyć temat z ankietą w którym będziecie mogli zadecydować czy chcecie w dziale WarRock podział o nazwie Pojedynki.

Polegać będzie na tym, że będą organizowane pojedynki meczowe w WarRock'u.

Za wyznaczoną ilość wygranych pojedynków otrzymacie nagrodę. Powiedzmy, że za 10 wygranych dostaniecie - 5 %. Oczywiście musicie ten dział sami rozruszać, sam się nie utrzyma ! Zachęcam do głosowania :)

Pozdrawiamy

Team WarRock

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jestem na Tak.

Widze, że lece na 1 ogień...

Ponieważ, ostatnio nic się w tym dziale nie dzieje.

Użytkownicy będą się świetnie bawic oraz sprawdzic swoje umiejętnosci w grze.

A za odpowiednią ilosc wygranych otrzymają nagradę.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Czym to się będzie różnić od turnieju?

Różni się tym że tu użytkownicy będą mogli sami ustalać własne terminy, ilości przeciwników itd. ;)

Poza tym turniej jak na razie nie wchodzi w grę (większość teamu się nie zgadza :( )

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Mhmm myślę, że jest to dobry pomysł ale według mnie uczciwi gracze są z góry skazani na porażkę w tych "pojedynkach". Nie zapominajmy, że jest to forum które propaguje cheaty do tej gry, więc wielu się pokusi aby z nich skorzystać.

Opublikowano

Mhmm myślę, że jest to dobry pomysł ale według mnie uczciwi gracze są z góry skazani na porażkę w tych "pojedynkach". Nie zapominajmy, że jest to forum które propaguje cheaty do tej gry, więc wielu się pokusi aby z nich skorzystać.

Ma to być uczciwa gra. Jeżeli zauważymy jakiekolwiek podejrzane ruchy, używanie hacków, skryptów etc. to użytkownik przegra walkowerem i być może zostanie zawieszony na jakiś czas w tym dziale. Jeżeli się pokuszą, wyciągniemy konsekwencje ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

oprócz tego co kolega wyżej napisał dodam że jeżeli zauważycie jakiekolwiek próby wspomagania (po przez hacki na przykład) to zróbcie Screen Shota lub nagrajcie filmik

bo żeby ukarać danego użytkownika musimy mieć dowody ;(

btw. rozgrywki będziecie mogli prowadzić na każdym serwerze poświęconym warrock'owi w grę wchodzi też esl jbc ;)

1379095800-U384748.png

Opublikowano

up tylko nie wszyscy grają na wrpsp

ja np. gram na globalu i nie zamierzam zakładać konta żeby zagrać sobie w turnieju

lepiej by było na globalu i tyle

a ogólnie to dobry pomysł, coś się dzieje w końcu, mógł by być sędzia jeden a modów czy tam adminów z forum ;)

aaa ale jak 1vs1 ?

według mnie to się zrobi lekki spam

ja tam bym proponował zrobić jakiś turniej ale nie tak jak ostatnio było, tylko niech się zapiszą ci którzy będą a nie

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Jestem na tak. Super pomysl. A zeby rozwiazac problem hackow mozna grac na wrpsp. Przy okazji nie bedzie lagow.

To Wy będziecie wybierali gdzie chcecie grać

i na ile osób ;)

my jedynie będziemy pilnować regulaminowej gry i was nagradzać

ewentualnie karać za wspomagacze ;)

ja np. gram na globalu i nie zamierzam zakładać konta żeby zagrać sobie w turnieju

lepiej by było na globalu i tyle

a ogólnie to dobry pomysł, coś się dzieje w końcu, mógł by być sędzia jeden a modów czy tam adminów z forum ;)

niestety ale to Wy będziecie musieli zadbać o sprawiedliwość w grze, i jeżeli będziecie widzieli hackera który będzie grał przeciwko wam (w pojedynku) to dopiero gry będziecie mieli jakiś dowód np. ss to dopiero będziemy go karać ;)

btw. napisałeś że nie zamierzasz zakładać konta żeby zagrać w turnieju

to o to nie chodzi, to np. Ty założysz temat pt. [Pojedynek] Ryba vs...

ktoś przyjmie umawiacie się kiedy gdzie i jak

potem wysyłacie nam ss z wynikami a my będziemy to zapisywać i odpowiednio was nagradzać ;)

1379095800-U384748.png

Opublikowano

Dobra zaczynam:

(może zrobie takie cos jak przykład)

WR PSP

Data: 21/03/2013

Godzina: 20:00

Ile osób: (Room) 16 osobowy / FFA

Level: +11/nie wymagane

Nick w Grze: Dxxx5xxx

Nazwa Romma: Np. Pojedynek MPCForum Hasło: 123548

Kontakt: GG xxx3xx Skype TxxxxxxxxOxxxx. / PW na Forum.

WR Global

Data 22/03/2013

Godzina: 18:30
Ile osób: 8 / FFA

Level: nie wymagany

Nick: xxxnxxxx9

Kontakt: GG xxxx35xxxxx Skype TxxxxxxOxxxx. /PW na Forum.

To jest tylko przykład.

Chyba jeszcze że 1 VS 1

Data:....

Godzina:...

Ile osób:... (1)

Level:...

Nick:...

Kontakt:...

Możemy zagrac (teraz)

WR PSP

Godzina: 20:20

Ile osób: 4 vs 4

Nick: Dynamo5098

Nazwa Rooma: Nazwa Romma: Np. Pojedynek MPC / Hasło 1.2.3

Kontakt: w grze proszę napisac./PW na Forum.

Nie to nie łaski bez...

320551442138510845087.png
Opublikowano

to nie jest turniej;<

Opublikowano

Widze, że cały dział warrock zszedł na psy.

Sory b4rt4z i areq94.

@Wilczek. Bardziej oczojebnie i kolorowo się nie dało ?

@Top. Beznadzieja. 5% za 10 wojenek. czyli 1 wojenka około 15 minut. teraz sobie przelicz ile trzeba czasu poświęcić.

NIE.

//-5% za 10 wygranych, to taka wstępna propozycja, nie jest powiedziane że tyle będzie na 100% porostu chcemy tym zachęcić user'ów do wspólnej gry ;) , a i spoko to twoje zdanie, trzeba to uszanować :) || b4rt4z

// I kolorów nie ustawiał wilczek || wilczek - Ty to rób wypad z mojego posta, nie musisz pokazywać, że edytować możesz.

//Ehem. (Nie lubię jak ktoś mi posty edytuję b4rt4z :D)
//Spoko :D || b4rt4z

Opublikowano

Jak dla mnie z tym turniejem to spoko sprawa zawsze jakaś nowość

/Już któryś raz powtarzamy to nie będzie konkurs, to Wy sami będziecie robić pojedynki między sobą !! ;) || b4rt4z

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Hmm ciekawe : )

Mi się bardzo podoba jestem na tak. Ponieważ gramy co nam sprawia radość i zostajemy jeszcze nagradzani minusowymi warnami : ) Tylko trzeba wygrać ^^

Można też zrobić jakiś ranking gdzie będzie się wpisywało kto ile wygrał i jakieś finały czy coś :D.

@EDIT

Tylko, że w takich pojedynkach pewnie trafi się osoba która nie będzie grała fair. tzn wbije na hacku czy coś. -.-

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Hmm ciekawe : )

Mi się bardzo podoba jestem na tak. Ponieważ gramy co nam sprawia radość i zostajemy jeszcze nagradzani minusowymi warnami : ) Tylko trzeba wygrać ^^

Można też zrobić jakiś ranking gdzie będzie się wpisywało kto ile wygrał i jakieś finały czy coś :D.

@EDIT

Tylko, że w takich pojedynkach pewnie trafi się osoba która nie będzie grała fair. tzn wbije na hacku czy coś. -.-

O, bardzo dobry pomysł. Stworzymy tam dodatkowy temat gdzie będzie Ranking ogólny. Coś na zasadzie sezonów. Jeden sezon będzie trwał w określonym czasie, kto wygra cały sezon ( czyt. ranking całościowy ) to dostanie dodatkową nagrodę.

Adrian, co do hacków - mówiliśmy. Jeżeli będą podejrzenia jednego gracza itd. musi nam to udowodnić, jeżeli udowodni zawodnik dostanie karę.

BTW. To nie turniej !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dobra zaczynam:

(może zrobie takie cos jak przykład)

WR PSP

Godzina: 20:00

Ile osób: (Room) 16 osobowy / FFA

Level: +11/nie wymagane

Nick w Grze: Dxxx5xxx

Kontakt: GG xxx3xx Skype TxxxxxxxxOxxxx. / PW na Forum.

WR Global

Data 22/03/2013

Godzina: 18:30

Ile osób: 8 / FFA

Nick: xxxnxxxx9

Kontakt: GG xxxx35xxxxx Skype TxxxxxxOxxxx. /PW na Forum.

To jest tylko przykład.

Chyba jeszcze że 1 VS 1

Data:....

Godzina:...

Ile osób:... (1)

Level:...

Nick:...

Kontakt:...

Możemy zagrac (teraz)

WR PSP

Godzina: 20:20

Ile osób: 4 vs 4

Nick: Dynamo5098

Nazwa Rooma: Nazwa Romma: Np. Pojedynek MPC / Hasło 1.2.3

Kontakt: w grze proszę napisac./PW na Forum.

Nie to nie łaski bez...

Tomaszku nie rozkręcaj się tak, to dopiero próby ;f

Opublikowano

Ja to nie wiem.Mam mieszane uczucia co do tego działu.Możecie dodać ale na razie nie na stałe powiedzmy na okres 2 tygodni żeby zobaczyć jak się będzie rozwijać dział.Bo jeżeli dodacie go na stałe i gówno będzie się tam działo to tylko będzie zbędny taki poddział.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja to nie wiem.Mam mieszane uczucia co do tego działu.Możecie dodać ale na razie nie na stałe powiedzmy na okres 2 tygodni żeby zobaczyć jak się będzie rozwijać dział.Bo jeżeli dodacie go na stałe i gówno będzie się tam działo to tylko będzie zbędny taki poddział.

To będzie dział próbny. Założyliśmy specjalnie taką ankietę czy chcecie takowy dział.

Jeżeli tak to będzie może miesiąc próbny, albo więcej. A jak nie będziecie chcieli, to cóż - nie będzie działu :) !

Zapraszam do głosowania !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To będzie dział próbny. Założyliśmy specjalnie taką ankietę czy chcecie takowy dział.

Jeżeli tak to będzie może miesiąc próbny, albo więcej. A jak nie będziecie chcieli, to cóż - nie będzie działu :) !

Zapraszam do głosowania !

Rozumiem.Dobra jeżeli tak to ma wyglądać że testowy będzie to jestem na Tak.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jestem za, bo wilczek kazał mi napisać posta :D

No i też, ten tego, że myślę że jest to dobry pomysł, ponieważ no wiecie każdy lubi grać pojedynki, a jak mają być nagrody to może być to bardzo fajny pomysł!

Ej, areq ty nie lubisz mnie? :| xD wilczek spidzielaj ze swoimi postami!!! grrr...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

w sumie pomysl fajny :)

Czytajac patrzylem, ze weeed proponowal, by zrobic na WRPSP.

Pomysl dobry, ale ze niektorym sie nie chce tam zakladac konta (a szkoda, bo kilka sec roboty)...

Wiec jakby ktos chcial to moze byc i tu i tu. Oczywiscie moze bylaby jakas przewidziana nagroda za najwiecej wygranych poj miesiaca lub roku ^^ ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

a będzie jakiś sędzia czy jak ktoś np. wygra pojedynek to robi screena czy co ? ;D

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...