Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak możliwości zmiany silnika na hostingu craftserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem ostatnio serwer Dirt na hostingu craftserve. Najpierw miałem problem bo jak klikałem na serwer to mi wywalało internet, ale napisałem skarge i administracja naprawila ten problem. NIESTETY, teraz mam kolejny problem, niemoge zmienić silnika z wersji 1.5. na 1.4.7. (standart). Wybieram w liscie silnikow 1.4.7. standart i wlaczam serwer. W konsoli pisze mi że serwer chodzi na 1.4.7. Wchodze w minecraft, a tu mi pisze że serwer jest pod wersje 1.5.0. -,-. Niewazne ile razy bym tak robił, zawsze serwer chodzi tylko na 1.5.0. a potrzebuje 1.4.7. bo niema odpowiednich tekstur na 1.5. (nagrywam z kolegą serie). Kontakt mi nieodpowiada. Więc jeśli ktoś wie o co może chodzić, to byłym wdzięczny za odpowiedz.

Opublikowano

Albo przez ftp podmienic bukkita i wlaczyc serwer :P

Właśnie tak próbowałem ale wciąż 1.5. było :/

U mnie jest normalnie.Napisz do craftserve.pl,oni Ci to odblokują.

Pisałem do craftserve juz 2 razy, i nic nie zrobili :/

Opublikowano

Na craft serwe jasno pisze ze tylko serwery wooden i lepsze maja Bukitt, na serwerze dirt jest czysty minecraft;(

Wiem że na dircie jest czysty minecraft, bez bukkita. Ale tu niechodzi o czystego minecrafta czy bukkita, ja chce szystego minecrafta wlasnie

Na dircie nie ma takiej możliwości, czytaj z uwagą. Zmieny silnika są dopiero od pakietu Wooden ;O

Ja wiem że niemożna na dircie zmienic silnika na bukkit, pisze że dostępne silniki to standard, a o taki mi chodzi. Z tym że niemoge zmienić z standard 1.5. na standard 1.4.7. -,-

to może jak zmieniasz silnik to nie zapisujesz?

zapisuje za kazdym razem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...