Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Piosenka Dubstep Czy mi wyszła ?

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazałeś napisać swoją opinie, więc napisali. Co się plujesz? To, że ta piosnka to bagno każdy potwierdzi.

krytykują sami takie coś zróbcie

Opublikowano

same psz na tym forum plujesz sie ty i twoja stara w bagnie to ty mieszkasz idz wpierdalać gruzzele

dobra do innych sie to nie tyczy tylko pisze czy wyszło kurwa a nie odrazu wyzywanie

Opublikowano

Nie wyszła. Leci jedna "linia" dźwięku i na nią wrzuciłeś kosiarkowe "wub wub" (daj mu trochę basu). Zrób osobno - początek był nie taki zły, a potem wszystko grało razem i nie dało się tego słuchać.

Jak już chcesz wszystko słuchaczowi podać na tacy równocześnie, to dopasuj to jakoś. Może tak (nie jestem pewien, czy podchodzi pod dubstep:

BTW: Teraz piszesz, że pytasz czy wyszło, odpowiadają ci, że nie, a ty robisz najazd :rolleyes:

7m9a.png

Opublikowano

same psz na tym forum plujesz sie ty i twoja stara w bagnie to ty mieszkasz idz wpierdalać gruzzele

dobra do innych sie to nie tyczy tylko pisze czy wyszło kurwa a nie odrazu wyzywanie

ile ty masz lat, żeby takie teksty walić?

ogarnij się.

co do piosenki, to nawet głuchoniemy powie, że chujowa.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

powiem sam że mam 13 lat

ale weźcie zróbcie sami narazie usune z YT To i podrasuje lepiej

Po co mamy robić sami? My tu jesteśmy tylko od oceniania, sam tego chciałeś. Powtórze Ci jeszcze raz, żebyś się bardziej zdołował - DO *UPY :) - to tak za te wyzwiska 13 latku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...