Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Diana vs Talon vs Zed

Kobayashi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam postaci OP na mida. Możecie podawać swoje postacie, niekoniecznie te z tych wymienionych, ale wolałbym poznać opinie doświadczonych użytkowników o tych 3 championach.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Zed to nie jest postac na mida, takie jest moje zdanie. Jak chcesz mieć naprawde OP MID kup Veigara, katarine , akali i masz op Mida.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Każdą z tych postaci możesz grać na midzie, topie i ew. jungli.

Talon kontruje większość miderów przez jego uciszenie i doskok :)

Jednak ja polecę Ci Dianę! Kosi na midzie, jest tankowata + genialny dmg po złożeniu pierwszych itemów :)

Opublikowano

,,Ja mam talona i jest pro. polecam także malze."Z tego co wiem masz 8 lvl a na tym poziomie mając 5 postaci to raczej zdania na temat championów nie masz

wyrobionego nie masz. Ja polecam Ci diane

Opublikowano

Zed. Energia, dobry harras , escape system , slow , dobry dmg. Szybko ściąga adc,apc. Ktoś tam mówił, że zed się na mida nie nadaje a właśnie zed na midzie jest bardzo dobry.

Opublikowano

Zed to nie jest postac na mida, takie jest moje zdanie. Jak chcesz mieć naprawde OP MID kup Veigara, katarine , akali i masz op Mida.

No boze,to czy tym grasz mida,akali tylko?Zed na mida jest op,latwa farma,nie raz grajac zedem wycarowalem gre,do 6 harass i potem ulti=frag.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...