Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po wpisaniu danych launcher nie odpowiada

sadgasdfg12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam następnujący problem . Włączam Launchera , pasek się ładuje , wyskakuje okienko do podania adresu e-mail , oraz hasła . Wpisuję dane , klikam login , i KONIEC . Launcher nie odpowiada , okienko do logowania staje się czarne i nic dalej . Ma ktoś jakieś propozycje ? ;x

crysis2fpsgamehdwallpap.png

Opublikowano

Zrobiłem tak , nie pomaga .Okazało się , że launcher jednak odpowiada . Przejechałem kursorem po tym czarnym tle i ukazał się taki oto komunikat : "Error -118 when loading url https://account.tera-europe.com/launcher/1/authenticate" . Dodam , iż wczoraj udało mi się uruchomić grę , pograć chwilkę lecz dziś rano już nie . Pomógł mi wtedy restart komputera , a teraz to nawet to nie pomaga .

crysis2fpsgamehdwallpap.png

Opublikowano

No własnie i tutaj jest problem : P

Nie dawno nie pamiętam dokładnie którego około 15 lutego został wprowadzony patch i były problemy z odpaleniem Tery na XP : P widocznie wczoraj również był maintenance

i może znowu jest ten sam problem . Masz 2 wyjścia albo poczekasz albo zmienisz windowsa ;P

Lub jeżeli ci wczoraj odpaliła gra po przerwie to możesz próbować włączać i wyłączać do upadłego lub resetować kompa to za którymś razem załapie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...