Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot na robienie bonów Xenoxmt2

lampartPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up2

Chyba cie pojebalo tylko

posty nabijasz ... a ludzi w blad wprowadzasz

@topic Nie da go sie wykrywac bo xenox nie ma ogarnietej administracji . a jakby nawet wykryli to 95% serwera banow nie dadza ;/

Opublikowano

@Gamus

Mam problem. Uruchamiam bota i gdy mam wziąć go włączyć to mi pisze że jakiś błąd mam. O co chodzi???

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

@Gamus

Mam problem. Uruchamiam bota i gdy mam wziąć go włączyć to mi pisze że jakiś błąd mam. O co chodzi???

Dodaj ss'a z błędem.

Opublikowano

Czyli bot jest bezpieczny i mnie nie wykryją tak?

Nawet jak by był wykrywalny to byś nie dostał bana.

Administracja ma ten server dalego głęboko w dupie .

Już nie wspomnie o cenach na serverze .

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Na tym SS widać że w plikach jest jakiś błąd

I gdy próbuje włączyć bota pojawia się ten błąd

post-879257-0-12122300-1364033443_thumb.png

post-879257-0-87264000-1364033899_thumb.png

Nazgul%20sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...