Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red Hot Chili Peppers ! <3 co sądzicie? :P

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój 1 temat w muzyce więc taką jakby dyskusję chcę zrobic ;p

Wypowiadajcie sie na temat zespołu ;x

Ja osobiście słucham ich od ponad 2 lat. Uwielbiam Anthonego <3 mam mega szacunek i respekt dla zespołu.

30 Lat na TOPIE Rock and Roll Hall Of Fame, piosenki które tworzyły pokolenia, Under The Bridge wiecznie żywa ballada, Give It Away.... grają na prawie każdym koncercie pod koniec znamy to na pamięc, a i tak szalejemy jak dzicy ;D

A tak by the way :D do fanów RHCP ! nie wkurwia was poprostu ta cała mania Frusciantego?...

Mi to już na nerwy działa. .. . RHCP to Zespół a nie 1 osoba -.- ''Bez Johna to nie to samo'', ''RHCP bez Johna to dno'',''Fru, musi wrócic'' . . . . Josh daje rade, jest świetny. a wy jak sądzicie? ;p

PS. Sorry że nie działa mi krótkie ''ci'' ale kiedy daje alt+c to wyskakuje mi jakieś kałsko słonia ;c

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie Red Hoci spoko. Nie jestem jakimś zagorzałym fanem*, ale gdy czasami najdzie ochota, to chętnie sobie posłucham :) Przyjemna muzyczka (i klasyk chyba wszystkich karaoke :P).

edit z dedykacją i podziękowaniem dla czujnych obserwatorów: tak, fanką xD jest to bezpodstawne odfeminizowanie ;c

#don't care

Opublikowano

RHCP to mój ulubiony zespół, słucham ich od jakichś 6-7 lat.

Josh świetnie daje sobie radę, z koncertu na koncert jest coraz lepszy.

Wystarczy porównać sobie koncerty sprzed 1,5 roku do tych nowych, widać różnicę.

Trochę denerwujące są te komentarze, które przytoczyłeś. Piszą tak, bo oczekują od Josha że będzie drugim Johnem, a to dwa zupełnie inne typy gitarzystów. Gdyby Josh nie zastąpił Johna, to tego zespołu już by nie było.

Jak widać po avku, jestem wielkim fanem Johna. Jego twórczość solowa jest naprawdę niesamowiita.

PS. Fajnie wiedzieć, że są tutaj ludzie o podobnym guście muzycznym ;>

Opublikowano

@up

to nie gust to styl życia ;p

Lubie johna nie powiem bo solówki ma dobre ale ja tam wole Josha. A już mi nerwy padają jak widzę na YouTube John john sratatata john john -.-

Nie prościej wpisac J.Frusciante Central? zamiast spamić o nim ciągle w piosenkach RHCP czyli zespołu a nie jednej osoby -.-

Ale też się cieszę że jest ktoś taki jak ja ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Bez Johna Redhoci traca na wartosci, ale wciaz sa swietni. To tak jak Gundi bez Slasha, ale oni akurat juz sie staczaja :c.

Akurat Gunsi bez Slasha, Izziego i Duffa to gówno, chyba że ktoś lubi oglądać latającego po scenie wieprza, który wydaje dźwięki podobne do mojej dupy podczas biegunki. elo.

John wiadomo był ważną częścią, ale jakbyście zobaczyli na żywo jak Josh zapierdala na tej gitarze a przy tym utrzymuje kontakt z publicznością to byście zmienili zdanie, że nie jest on genialny. Osobiście miałem to szczęście być na zeszłorocznym Impakcie. Najlepszy koncert w życiu, a byłem na wielu.

Co do zespołu no to jeden z moich ukochanych. Co do płyty to naturalnie Stadium Arcadium z Dani Caliifornia na czele <3

Opublikowano

Akurat wiem, że Gunsi to obecnie gówno, co widać mn po podejściu do fanów. Spóźnienia 2/3 h itp, a koncert w Tel Awiwie to ogólnie beka :P

Opublikowano

Sądzę, że to najlepszy zespół na świecie !

Wgl wiece że słuchanie RHCP poprwia nastrój i samopoczucie o 13% ?xD

Ojj tak to Cała prawda o RHCP

28115007871547532208.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Może jakąś wielką fanką nie jestem, lecz zespół ma naprawdę świetne kawałki - wpadają w ucho, podkład muzyczny naprawdę dobry i głos wykonawcy.. Bardzo przyjemnie się ich słucha. :)

large.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...