Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Silver I

fire772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ludzie z riotu są nienormalni, że od 95 punktów dostaje się po 1 punkt za wygrana a traci się 10 za przegrana? Jak tu wyjść z tej ligi? Nie mówcie, że za dużo przegrywam i dlatego tak tracę bo to gówno prawda. Dostaje normalnie po 20 natomiast gdy zbliżę się do 90 to zaczyna dawać strasznie mało

Opublikowano

Ja miałem inaczej. Od 90 dostawałem po +1/2, ale za przegraną po -5. Więc niemożliwe, że tak dostajesz.

A dzieje się tak dlatego, żeby nie tak łatwo dojść do Gold V, w gold V będzie już normalnie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jest ale to nie ma sensu, bo z tego gówna się nie da wyjść. Żeby wyjść trzeba wygrać około 15 rankedów pod rząd, więc jaki to ma sens?

Niemożliwe, a jednak ja tak dostaję chyba z palca tego bym nie wyssał?

Znawca
Opublikowano

Moim zdaniem to jest lekki idiotyzm.. Wygrać z 10 rankedów pod rzad jest bardzo ciezko (szczególnie gdy w grze tyle afkerów/trollów/feederów)..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ja wygralem 5 pod rzad mialem 97 p, ale przegralem dwa i spadlem do 83. ;) Dalej z tego gowna nie wyszedlem

Opublikowano

Da sie, ja sam sie z tym meczylem kilka tygodni ale wyszedlem. Trzeba sie postarac. Przy 90wystarczy wygrac z 4pod rzad i masz 100. Potem jak nie uda ci sie wygrac 3z5 meczy kwalifikscyjnych to spadasz np. do 70p. ale do 100 dostajesz juz normalnie po te 15/20 lp.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Trzeba wygrać ze 4 gry, gdy już tak powoli leci, żeby do 100 punktów dobić.

Poza tym jak wbijesz tego golda V to już nie spadniesz do srebra (chyba że nie będziesz grać). Więc musisz udowodnić, że się nadajesz.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...