Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problemy z Ca

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam następujące pytanie :

od tygodnia czasu gram fatalnie ...

a mianowicie wszystko było pieknie cacy, aż w końcu brak skilla

gram w tą gre już 3 lata i nigdy nie było tak źle jak teraz że nawet Double kill'a nie moge strzelić.

a mam Recona bandame i maske w sumie 25 % speeda, nie możliwe żeby tak z dnia na dzień stracić skilla.

Kompa mam dobrego neta też full ping. nie ma mowy o żadnych lagach.

No nie wiem. Typ z combata mi mówił że to nexon nałożył kare na mnie i dlatego nie moge nikogo zabić. Czy to prawda ?

a druga sprawa mam niby te 25 % speeda a i tak jestem wolny, widać to po ludziach którzy też maja tyle samo speeda albo i mniej i są szybsi odemnie. Nawet ja czuje że jestem wolniejszy.

Czym to jest spowodowane ?
GirL_B4SS.png
Opublikowano

Witam mam następujące pytanie :
od tygodnia czasu gram fatalnie ...
a mianowicie wszystko było pieknie cacy, aż w końcu brak skilla
gram w tą gre już 3 lata i nigdy nie było tak źle jak teraz że nawet Double kill'a nie moge strzelić.
a mam Recona bandame i maske w sumie 25 % speeda, nie możliwe żeby tak z dnia na dzień stracić skilla.
No nie wiem. Typ z combata mi mówił że to nexon nałożył kare na mnie i dlatego nie moge nikogo zabić. Czy to prawda ?
a druga sprawa mam niby te 25 % speeda a i tak jestem wolny, widać to po ludziach którzy też maja tyle samo speeda albo i mniej i są szybsi odemnie. Nawet ja czuje że jestem wolniejszy.
Czym to jest spowodowane ?

Co do speeda też takie mam wrażenie, że moje 25% nic nie daje. Ale wydaje Ci się tak ponieważ przyzwyczaiłeś się do tego. Nie mogą Ci dać takiej kary-.-. Zrób sobie przerwę z CA tydzień i skill sam powróci. Każdy gracz w CA przechodzi taki okres jak ty. U mnie minął on miesiąc temu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored -> my to się chyba znamy :)

No właśnie raczej nie wydaje mi się z tym speedem że przyzwyczaiłem się bo widać jak mnie inni wyprzedzają ..

a co do skilla miałem już takie coś wcześniej ale przechodziło po 2 dniach.

a co do przerwy to i tak teraz mało gram bo mnie to denerwuje więc nie wiem czy jest konieczna ta przerwa.

Nie mam bladego pojęcia co się dzieje przez 2 lata wszystko ok a nagle teraz takie zachwianie równowagi :/

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Dektored -> my to się chyba znamy :)

No właśnie raczej nie wydaje mi się z tym speedem że przyzwyczaiłem się bo widać jak mnie inni wyprzedzają ..

a co do skilla miałem już takie coś wcześniej ale przechodziło po 2 dniach.

a co do przerwy to i tak teraz mało gram bo mnie to denerwuje więc nie wiem czy jest konieczna ta przerwa.

Nie mam bladego pojęcia co się dzieje przez 2 lata wszystko ok a nagle teraz takie zachwianie równowagi :/

Wiem, że się znamy ;) . Czasem mi się też wydaje, że eq na speeda nic nie daje. Spróbuj je zdjąć i założyć. Może czasem się coś zbuguje. Skill czasem jest czasem nie ma, na to nie ma żadnej rady.

Opublikowano

robiłem zdejmowałem i zakładałem i nic.

No chyba sobie przerwę zrobię

Przerwa Ci dobrze zrobi. A co do EQ speed: Zagraj rundę bez EQ(0 speeda) i potem z 25%. Jeśli te EQ speeda nic Ci nie dało i biegasz tak samo jak bez to możliwe, że jest "zbugowane"(mała szansa, nie spotkałem się z tym nigdy)

Opublikowano

wydaje Ci się że niektórzy są szybsi od Ciebie bo maja lepszego kompa i neta.

Myślałem że do ligi cienia nie biorą takich ....... brak słów hahahahah

Opublikowano

Myślałem że do ligi cienia nie biorą takich idiotów....... brak słów hahahahah

Napisał:

Więc na pewno nie jest to tym spowodowane. A po nie jest idiotą, po co go osądzasz skoro go nawet nie znasz.

Opublikowano

Myślałem że do ligi cienia nie biorą takich ....... brak słów hahahahah

ahh myśli że jest fajny bo nie ma takich problemów i lata z k.d 0.40

no ale mniejsza z tym.

Nie wiem Napisałem to co ktoś mi powiedział, nigdy nie miałem takich problemów , więc się czepiam wszystkiego co jest pod ręką.

a zdjąłem to eq z siebie biegałem trochę bez tego i lepiej grałem niż z eq ...

To chyba moja psychika a nie wina kompa labo neta :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

no ale mniejsza z tym.

Nie wiem Napisałem to co ktoś mi powiedział, nigdy nie miałem takich problemów , więc się czepiam wszystkiego co jest pod ręką.

Możliwe. Recon odejmuje defa dlatego dmg też dostajesz. Musisz po prostu zrobić przerwę albo się do tego przyzwyczaić. Po jakimś czasie zapomnisz o tym i przestaniesz się tego czepiać :P

Opublikowano

Spróbuj wypić jakiś napój energetyczny, ja muszę coś wypić pepsi/kawę coś co ma kofeinę bo jak nie to po prostu nie mam skilla, i pograj sobie trochę na rec rules, też trochę skill się zmniejsza bo większość ma magpul fmg-9 czy coś takiego

Opublikowano

Spróbuj wypić jakiś napój energetyczny, ja muszę coś wypić pepsi/kawę coś co ma kofeinę bo jak nie to po prostu nie mam skilla, i pograj sobie trochę na rec rules, też trochę skill się zmniejsza bo większość ma magpul fmg-9 czy coś takiego

Możliwe że to moja wyobraźnia tak działa ale nie wiem.

druga sprawa grałem z 3 miechy z dualami, skończyły mi sie i 0 % skilla. Nie radze grać dualami.

tyle jest tego syfu teraz na combacie z brońm każdy "Noob" jest dobry ...

przestałem już elimki grać zacząłem Snd.

Może coś mi się poprawi a jak nie to kupie Duale i bd Noobem jak każdy :D

a co do kawy to jutro wypije ze 2 zobaczymy czy coś pomoże.

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Napisał:

Więc na pewno nie jest to tym spowodowane. A po nie jest idiotą, po co go osądzasz skoro go nawet nie znasz.

Widać że nie umiesz czytać, ma dobrego kompa to nikt nie może mieć lepszego? <facepalm> Uważam że jest ..... ponieważ pisze głupoty, jak można być takim debi**m i myśleć że nexon go zablokował.... hahhahahha

no ale mniejsza z tym.

Lepiej biegać z 0.40 niż full nx i 1.29 hahhaha beka

Opublikowano

No lepiej być botem i dawać się karcić -> twoje założenie ok . Piękne <3

i zajebiście lubie być NX noobem :)

mam 1.29 i co ? szkoda ci ?

chcesz zagramy 1 vs 1 zobaczymy kto jest taki cwany.

bez itemow i na podstawowej broni cie pocisne :)

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...