Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile idzie przelew pocztowy?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam takie pytanie, ile dni idzie przelew pocztowy? CHodzi mi o ten taki czerwony druczek który się wypełnia :).

Przelew robiłem na poczcie i przelewałem pieniądze na keye.pl :D Wczoraj w godzinach porannych wysłałem, kiedy dojdzie do nich?

skpUo.png

Opublikowano

nie nudź bez sensu, przelewy pocztowe przyjmują ludzie a nie automaty w godzinach pracy . wszystko trzeba ręcznie sprawdzić

dowiesz się jak dojdzie, a jak masz pytania to pytaj kogoś w serwisie gdzie kupiłeś

@DOWN najtaniej wychodzi w banku do którego należy konto bo jest bezpłatnie i od razu na koncie po wpłacie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Lepiej iść do banku i zrobić.Nawet taniej wychodzi.Bo w banku chyba płaciłem ostatnio 1.50 ,a na poczcie chyba 2.50 zł

Bankowy max 1dzień i dochodzi + nie trzeba wypełniać zjebanych karteczek

Na poczcie przeważnie 2 dni idzie

Opublikowano

Ja tam odradzam wpłacanie na poczcie czy w jakiś punktach kasowych.

Najlepiej iść do banku i po sprawie. Zawsze jak coś wpłacam w banku to tego samego dnia

wpłata jest już u tego komu przelewam kasę. Nauczyłem się nie chodzić po punktach kasowych

jak musiałem 5dni czekać aż kasa gościowi dojdzie. Czekałem te 5dni i podszedłem się zapytać jak wygląda

sprawa tego przelewu to gościu mi powiedział że tyle się czeka normalnie, ja mu na to powiedziałem

że jak idę do banku to za kilka godzin kasa jest tam gdzie ma być a on mnie wyśmiał.

Raz jak wpłacałem kasę w banku to po jakiejś godzinie niecałej miałem potwierdzenie na e-mailu że kasa jest wpłacona ale to tylko raz tak szybko było :)

HBV27j.png

Opublikowano

2-3 dni robocze, jeżeli o to Ci chodzi.

@edit błąd.. "dni" nie godziny :D.

@Down

Dla rodziców nie raz przychodziło to w ciągu 3-4 dni
A nie tydzień :)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

2-3 godziny robocze, jeżeli o to Ci chodzi.

Skąd, żeś wziął taką informację hahhahaa? mówimy o poczcie bynajmniej Polskiej

mają na to 7 dni a zazwyczaj im się nie śpieszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...