Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strona Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kupiłem stronę od Zielska i nie mogę jej skonfigurować wyskakuje mi taki bląd:

w3rhkd.jpg

Stronę mam podpiętą pod serwer hamachi , czy to różnica czy serwer stoi na hamachi czy na vps/dedyku ? bo nie wiem może ta strona działa tylko na vps/hamachi

jak myślicie co zle zrobiłem? zle ja skonfigurowałem czy co ? probowalem ja wgrac na pliki niesmialego ale cos nie dzialala wiec wgralem ja na hosting xaa.pl i wpisalem moje dane serwera hamachi i tez nie dziala

za pomoc daje limit lubie to :)

Sry tu nie dzial , prosze o moderator o przeloz

Opublikowano

No kurw... sprawdziłeś czy xaa ma połączenie z zew. mysql -,- bo nie ma ....

kup se na active24.

Edit. Właśnie przeczytałem że chcesz tą stronę podpiąć pod Hamachi ...

Więc od razu nie mówię że nie dasz rady z zew. hosta,

@down nie musi kupować ks, wystarczy mu vps z exone 19 zł.

derin.png

Opublikowano

Powiedz gdzie stoi baza danych strony jeżeli na hamachi host musi być w sieci której jesteś administratorem co jest w przypadku shared hostingu niemozliwe.

Jeżeli chcesz testować stronę lub pochwialić się znajomym pobierz xampa postaw stronę.

Isnieje też koncepcja na kupienie serwera dedykowanego za 50zł z kimsufi (jeżeli stać cie było na stronę za 1,5k+ to serwer dedykowany nie powinien stwarzać problemu) przy tym masz full komfort pracy.

Pozdro

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście kupiłeś od zielska to on Ci pomoże z konfiguracją więc po co ten temat ?

Wątpię, to pies łasy na kasę.

Jeśli to dedyk, to proponuję host na dedyku właśnie. Lub znajdź jakiś dobry hosting (hostowo.eu)

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...