Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak pracują banki riotu

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot ma podpisaną umowę z Pay Safe Card, kasa którą PSC dostaje za sprzedaż kodów leci do Riotu, lecz PSC zabiera Sb jakąś tam kwote. Banki riotu działają normalnie, ktoś Ci robi przelew na 200 zł , to po zakwitowaniu na koncie baku Riota, dostajesz kod chyba. Nwm jak to jest z przelewami, nigdy ich nie robiłem. Lecz wiem jak funkcionuje przelew.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Chodzi mi o pracę w jakich godzinach ich banki pracują w pon-pt a w sob i nd offline

Opublikowano

Od Pon-pią lecz w czwartek mają 2 godzinna przerwe techniczna i naprawiają bugi...

Riot nie ma "banków swoich" tylko posiadają pewnie konta bankowe w jakiś siedzibach. Myśle, że jest to ci nie potrzebne też do niczego ponieważ banki funkcjonują 24/7 z otrzymywaniem wpłaty i wypłat ponieważ to jest z automatyzowane, lecz po prostu nie każdy bank, z innym będzie funkcjonować na tej zasadzie by przelew zrobił się w godzine, a nie w 5 minut.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Wiesz może czy są tzw przelewy offline wiesz bo kasy nie chcę stracić a potem RP nie dostać :s

Opublikowano

Często kupuje visą, i teraz raczej też nie ma żadnych problemów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...