Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CoD BO2 czy Battlefield 3?

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się właśnie co kupić, ponieważ niedługo kupuję nową kartę graficzną, oraz chcę kupić od razu grę. Więc jeżeli ktoś mógłby też powiedzieć, gdzie jest lepsza grywalność na multiplayer, oraz na singleplayer. Dzięki z góry!

Opublikowano

Właśnie też się zastanawiam nad BO 2, bo BF3 dostałem już po premierze na święta, jednak Origin stwierdził, iż usunie mi konto -_- . Nie mówcie mi żebym to zgłosił ponieważ już to zgłaszałem. Tak więc nie wiem, czy opłaca mi się 2 raz kupywać BF3. Jeszcze zobaczę jakie będą komentarze.

Opublikowano

Jestem posiadaczem obydwu gier. Jeżeli masz zamiar sie wkurwiać w multi, bo lagi, bo nie wiem co, bierz bo2. Jeżeli natomiast chcesz się odprężyć w w/w trybie bierz BF3.

Ogólnie, BF3 jest 10x lepsze niż bo2 ;-)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No to daliście mi wybór :D. Najgorsze jest to, że w BF3 jeżeli grasz z ludźmi z Premium (A większość ludzi to ma), to masz przesrane. Ale jeżeli chodzi o BO2, to tam mówicie że są lagi hmmm.... Jeszcze ktoś może napisze, jeżeli bf3, to kupie bf3 :) . Jeżeli BO2 to BO2!

Opublikowano

Kupuj BF3, przede wszystkim ze względu na świetne multi.

Mi osobiście seria CoD już dawno się przejadła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...