Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy warto kupić amumu?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wymiencie mi plusy i minusy tej postaci oraz czy warto ja kupic kiedys grałem jeden mecz amumu to miałem takie staty ze lepiej nie gadac a nie chce wydac kasy na marne

Opublikowano

Oczywiście że tak :)

Amumu to bardzo dobra postać prosto się nim jungluje a najlepsze są gangi i tf :)

Bandaż ułatwia gangi + stun aoe ulty

Płacz i reszta skilli pomaga robić szybko jungle

W tf wpadasz z bandaża płaczem i ulti i pozamiatane twój team robi resztę i zamiata :)

Opublikowano

Amumu to jedna z moich ulubionych postaci zbudowanych pod AP/Tanky.

Kup go.

Napraaaaaawdę polecam!

jak chcesz, podam ci build na pw :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak, to moja pierwsza postać na jungle i jeest cudna....

- Banalna jungla

- Genialne ganki. Bierzesz Q, przyciagasz sie i jeszcze koles ma stuna.

- Pro ulti, potrafi zmienic przebieg gry.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

no niestety dla mnie są to pieniądze wydane w błoto dla mnie amumu ma zero damage jak daje ulti to praktycznie 0 damage no ale cóż juz nic nie zrobie

Opublikowano

Amumu po prostu niszczy team fight.... W końcu dlatego jest praktycznie zawsze banowany w drafcie... Gdy się go zrobi pod tanka to jest praktycznie nie do zniszczenia...

Mamy od tego dział.

Opublikowano

no niestety dla mnie są to pieniądze wydane w błoto dla mnie amumu ma zero damage jak daje ulti to praktycznie 0 damage no ale cóż juz nic nie zrobie

Bo amumu to tank...Tanki mają tankować w team fihtach a nie dmg zadawać jak dmg chcesz zadawać z ulta to polecam nasus tank a dmg nie z tej ziemi

Opublikowano

Chcesz sobie nabic winow na normalach? Kup amumu albo to gowno trynde. Taka prawda, wbije sie taki amumu walnie ulta i siema. Jak masz runki to polecam kupic amumu i leciec do jungli, bo na lini jest słaby, ale możesz grać na lini.

Opublikowano

Kupuj Amumu. Świetna jungla, bardzo dobre ganki, ulti miażdży teamfight. Jedynym minusem jest to, że jest często banowany na rankedach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...