Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy przeciwnik mnie widzi i skąd mam to wiedzieć ?

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mam pytanie czasami w lewym dolnym rofu tam przy czołgu wyswietla sie czerwony wykrzyknik z czerownym kółkiem co on oznacza ??

Opublikowano

Tak jak kolega na górze. Największe prawdopodobieństwo zobaczenia cie przez przeciwnika jest wtedy, gdy oddajesz strzał. Kamuflaż właściwie spada do 0. Gdy sie poruszasz także jesteś łatwiejszy do wykrycia. Tak więc zawsze do wolniejszych czołgów, niszczycieli i art zakładaj siatke kamuflażową i maluj czołg (niekoniecznie za golda). To znacznie zmniejszy szanse na wykrycie (30% jak bd stał w miejscu). Pozatym warto na dowódcy jako pierwszy perk zrobić tzw "żarówke" czyli umiejętność Szósty Zmysł.

Opublikowano

tak a o co cgodzi z ta żarówką sami pisaliście ze nie wiadomo kiedy nas widzą a żarowka własnie do tego jest xD

Opublikowano

Tzw. "żarówka" czyli Szósty Zmysł, polega na tym, że gdy zostaniesz wyświecony przez przeciwnika na śroku ekranu, nad celownikiem. pokazuje ci się czerwona żarówka. Oznacza to, że jesteś widoczny, i krótko mówiąc musisz spieprzać. Pamiętaj jednak, że działa ona z opóźnieniem (ok.1,5s-2s !).

Opublikowano

.

Tzw. "żarówka" czyli Szósty Zmysł, polega na tym, że gdy zostaniesz wyświecony przez przeciwnika na śroku ekranu, nad celownikiem. pokazuje ci się czerwona żarówka. Oznacza to, że jesteś widoczny, i krótko mówiąc musisz spieprzać. Pamiętaj jednak, że działa ona z opóźnieniem (ok.1,5s-2s !).

3 sekundy.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...